Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.051
- 13.936
- 1.398
jkya bırakırsa söveceğim zatenBrahim Diaz yerine aslında Trossard almak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jkya bırakırsa söveceğim zatenBrahim Diaz yerine aslında Trossard almak lazım.
Sensin hasta.kardeşim sen hasta mısın?
adamlar greenwood alıyorsa sen de gidip brahim diaz, olmo, bruno fernandes artık kimse alacaksın diyorum.
aksi halde adamlarla yarışamazsın
gelip anlatırsınız sonra okan hoca oynatamıyor falan diye
JK'yı bilmem ama alma fırsatımız varsa direk çökmek lazım şöyle bir hücum hattı kurulabilir.jkya bırakırsa söveceğim zaten
olmo'yu nereye alıyoz bumutum enciso çekelimJK'yı bilmem ama alma fırsatımız varsa direk çökmek lazım şöyle bir hücum hattı kurulabilir.
Lesley - Reijnders
Barış - Olmo(Can) - Trossard
Osimhen
Nedimim transfer aş eriyorsun resmen yoksa müjdeli haber yakın mıtrossard derhal ekibimize katılmalı derhalllll
Leyley kiralık çözdüğümüze göre 10 numaraya parayı basacaz.olmo'yu nereye alıyoz bumutum enciso çekelim
aynen Azizim yakında 9 doğuracağız transfersizliktenNedimim transfer aş eriyorsun resmen yoksa müjdeli haber yakın mı![]()
Bence Can harici bir seçeneğimiz yoktur olmazsa o seçenek belirlenecek gibi bir atmosfer var UmudumLeyley kiralık çözdüğümüze göre 10 numaraya parayı basacaz.
Var bi hayalimiz ama Can'ı 45+10 m euro bonus gibi bir rakama bitiririz.
9 doğurursak Halil'i küllerinden doğuralım da tam olsun.aynen Azizim yakında 9 doğuracağız transfersizlikten![]()
Keşke Bruno Brahim Silva gelse bütün sorunlar çözülür Çılgın SedatımBruno Fernandes veya Brahim Diaz. İstiyoruz Dursun başkan.
olmoz o iş Aybars'ım çekici büyük rendashimolmo diyorlar
Şu şartlarda Sara, Lemina ve Torreira nın 2 si gidecek anlamına gelir Emremuche-reijnders
can
bunu yapacağız muhtemelen