Fake değil mi bu.

Evet olabilir görünce heyecanlanip paylaştım kursağımda kaldı resmen:crushed:Fake değil mi bu.
Divan toplantısında söz alacaklar arasında bu Emir Kıvırcık’ın da adı söylendi sanırım.
Katılıyorum ama değerli kişilerden kaybedilen isimler Köksal Ünlü olarak görüyorum şuan sadece. Rezan Beyi bende değerli biri olarak görmüştüm ilk başta ama kendisi işin biraz şov kısmında benim gördüğüm kadarıyla. Köksal Ünlü ciddi bir kayıp ama onun dışında ciddi bir kayıp yok bu sebeple yönetim kendini buradan çıkarabilirse gelecek seneler için özellikle Campos'un planlamasını uygularlarsa ilerde rüzgarı terse çevirebilirler. Buradan çıkmak için ise Mart ayına kadar Kemerburgaz'ın inşaatının bir şekilde başlaması ve Florya projesinin çok iyi çıkması gerek ve futbolda da sonuçlar gelmeli. Erken seçim olmazsa bende Erden Timur'un aday olacağı yada ondan daha kıdemli birinin aday olup onun yönetimde olacağı bir yönetim bekliyorum. Erken seçimde ise seçilecek kişi Eşref Hamamcıoğlu olacaktır bence.Mevcut yönetimde çok değerli insanlar var zaten Burak Elmas'tan ziyade ekibe değer vermiştik lakin yaprak dökümü gibi dağılıyorlar. Gerek Köksal Ünlü gerek de Rezan Bey değerli kişilerdi.
Buradan da hazırlık yapılmasının çok anlam taşımadığı çıkabilir.
Eğer Burak Elmas 3 seneyi bitirebilirse gelecek başkanın Erden Timur olacağını düşünüyorum ben.
Erken seçim olursa yüksek ihtimalle hızlı aday gerekeceğinden bu kişi de Metin Öztürk olacaktır, yeni bir aday çıkmaz.