GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 43

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465K
Sayfa
43/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya uzun suredir kufurden ceza almiyorum ama Bu Torrent dayi ve sevicileri forum hayatima son verecek sanirda.Bu kadar kisa surede hic kimseden bu kadsr nefret etmedim.Kadro iyi hoca degissin ucucaz diyen adamlar Tuzladan 6 yedikten sonra oyuncular kotu demeye basladi.Adam mac kazanamadan bizi kume dusurse Fatih Terim yuzunden diyecekler.hatta bunu demek icin kume dusmemizi bile isteyen adamlar var

Baya uzun suredir kufurden ceza almiyorum ama Bu Torrent dayi ve sevicileri forum hayatima son verecek sanirda.Bu kadar kisa surede hic kimseden bu kadsr nefret etmedim.Kadro iyi hoca degissin ucucaz diyen adamlar Tuzladan 6 yedikten sonra oyuncular kotu demeye basladi.Adam mac kazanamadan bizi kume dusurse Fatih Terim yuzunden diyecekler.hatta bunu demek icin kume dusmemizi bile adamlar var
Transfersizlikten saracak yer arıyor gibiyiz. Sakin renktaş. Torrent seviciliğin kuluçka süresi bile dolmadı daha,sevicisi yoktur henüz. Boşa sinirlendiriyorsun kendini.

Baya uzun suredir kufurden ceza almiyorum ama Bu Torrent dayi ve sevicileri forum hayatima son verecek sanirda.Bu kadar kisa surede hic kimseden bu kadsr nefret etmedim.Kadro iyi hoca degissin ucucaz diyen adamlar Tuzladan 6 yedikten sonra oyuncular kotu demeye basladi.Adam mac kazanamadan bizi kume dusurse Fatih Terim yuzunden diyecekler.hatta bunu demek icin kume dusmemizi bile isteyen adamlar var
Kim demişse haklıymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt