GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 55

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
55/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Gedson transferinin gerçekleşeceğine ihtimal vermiyorum. Şu an yönetimin taraftarla ve kulüp üyeleriyle bağı tamamen kopmuş durumda.Her gün, her an sosyal medyada başkana yönetime ağıza alınmayacak laflar ediliyor başkan da bundan duyduğu sıkıntıyı dile getirdi defalarca, tek bir Gedson transferi yaşanan birçok şeyi unutturacak kapasitede özellikle Twitter trollerine. Twitter eleştiriyi bırakırsa medya da eleştirmeyi bırakıyor tamamen Twitter gündemine göre hareket eden bir spor medyası var. Yönetim Gedson’u transfer etmek isteseydi şimdiye kadar çoktan bu kozu kullanır ortamı değiştirirlerdi diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne nisanin basinda dönüyorsa, 8 mac kaliyor sezon bitene kadar. Bu adami yabanci kontenjani olan ve as forvetine baski yapacak takim yok mu bizim ligde? Diagneyi oraya yollayalim, adamlar tek aylik maasini verse bile yeter. Belki herif formayi kapar ve son 8 macta bir kac gol atip geri gelir.

Yazin sözlesmesinin son senesine giriyor diye, bence araplara gidip son bir büyük sözlesme kapmayi kabul eder artik. Bizde onlardan kazik yiyerek onu 1-2 milyon arasi satariz.

Diagne kazığı girdi artık çıkmaz kabul edelim. Sözleşmesi feshedilmeli.

🔥🔥🔥🔥
Terzi: Galatasaray, Gedson'u pazartesi gecesi İstanbul'a getirmeye planlıyor.

1643491231383.gif

Paşamın gönlü olsun diye kaleci antrenörü değiştirilmez. Burki gönlü olsun diye iptal edilir. Ama aşağıdaki golleri yedirirken sıkıntı yok. Allah acil şifalar versin geçmiş olsun ama şurda hata tamamen Muslera’nındı.Luyindama günah keçisi olduğu için ona yöneldi tüm eleştiriler. Sneijder’e sallıyorlardı kendi çiftliği gibi davranıyor diye , ne farkı var şuan? Sneijder çıkıp maç alıyordu. Muslera’nın yakın zamanda çıkıp maç aldığını hatırlayan var mıdır?

Yav bedava yollasalar bile alabilcek durumda değiller, inanılmaz bir durum gidip omara lisans çıkarırlar ama Gedsona yer açmayı beceremzler he. Varyaaaa Gedsona kontenjan boşaltamadık diye alamamazlık ta yapamazlar, Dinç taça attı hepsini, Benfica tarafı bizden haber bekliyormuş ve tüm şartlarımızı kabul etmişler. Torrent istemedi de diyemezler adamı asarlar gördükler yerde ve ayrıca madem öyle hoca istemiyordu ne bk yemeeye o kadar pazarlık yaptınız.
O Dinç denilen elemanın ne kadar ... olduğunu cümle alemde biliyor, sırf Elması sıkıştırmak için bir tarafından sallaması daha olası.

Ben Gedson transferinin gerçekleşeceğine ihtimal vermiyorum. Şu an yönetimin taraftarla ve kulüp üyeleriyle bağı tamamen kopmuş durumda.Her gün, her an sosyal medyada başkana yönetime ağıza alınmayacak laflar ediliyor başkan da bundan duyduğu sıkıntıyı dile getirdi defalarca, tek bir Gedson transferi yaşanan birçok şeyi unutturacak kapasitede özellikle Twitter trollerine. Twitter eleştiriyi bırakırsa medya da eleştirmeyi bırakıyor tamamen Twitter gündemine göre hareket eden bir spor medyası var. Yönetim Gedson’u transfer etmek isteseydi şimdiye kadar çoktan bu kozu kullanır ortamı değiştirirlerdi diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer transfer gerçekleşmezse sen o zaman gör ağza alınmayacak sözleri tepkileri heleki bide yerine herhangi başka bir adam alırlarsa ve Omarı eklerlerse listeye. Hiç kaçacak kıvıracak durumda değiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt