Günaydın GSC Ailesi
Hala transfer gelmemiş, gün aymıyorGece uyumamış ebeveynler için bu saatler günaydın değil iyi geceler saatidir. İyi geceler renktaşlarım.
Ustad hosgeldin. Duyumun var galibaMüsterih olun
Bize şuan potansiyelli değil durumumuzu "idare" edebilecek tecrübeli bir kaleci lazım.Pena'nın opsiyonu olsa tamam diyeceğim e o da yok.4 ay sonra dönüyor.O zaman ne anlamı kalıyor ki bu transferin?Ben şuna çok katılmıyorum, yavvv İnaki Pena 22 yaşında doğru düzgün a takım düzeyinde maçı yok filan saçma geliyor bana. Uğurcan Süper Lig düzeyinde 90 dakika kalesini ilk koruduğunda 22 yaşındaydı mesela
Bu potansiyelinin göstergesi olamaz bence, iyidir kötüdür demiyorum bunun üzerinden vurmak saçma geliyor diyorum. Daha tecrübelisi tercih edilemez miydi? Bu konuda haklısınız neden Barcelona alt yaş takımının kalecisine gidiyoruz dersek de aklıma sadece bu Barcelonadan gelen kaleci antrenörü geliyor. Doğrudan onun önerisi olabilir, daha önce de çalıştığı adamı tavsiye etmiş olabilir
Sebep ? Biraz da bizde yatsın diye miAdam gönderemiyorsunuz bari pembe kafa veya morutanı, adem ljajic le takaslayın
Birazda o yatsın nasiplensin, relaxSebep ? Biraz da bizde yatsın diye mi
gedsonun geldiği gün olarak ananız umarım bu günü
Gününüz aydın olsun
bu paragöz gomisi umarım almayız, zerre samimi bi herif değil kalpler malpler acayip itici ve samimiyetsiz