GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 64

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
64/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takımı bu mantaliteden bu fizik ve kondisyon ile bu vurdumduymazlıklardan puan durumunun mevcut sıralamasında. 6.7. Yapabilen td kısa vadede gözümde başarılı sayılabilir. Ama transfer yapmadan bunun mümkün olması çok zor malasef.

Ben şuna çok katılmıyorum, yavvv İnaki Pena 22 yaşında doğru düzgün a takım düzeyinde maçı yok filan saçma geliyor bana. Uğurcan Süper Lig düzeyinde 90 dakika kalesini ilk koruduğunda 22 yaşındaydı mesela

Bu potansiyelinin göstergesi olamaz bence, iyidir kötüdür demiyorum bunun üzerinden vurmak saçma geliyor diyorum. Daha tecrübelisi tercih edilemez miydi? Bu konuda haklısınız neden Barcelona alt yaş takımının kalecisine gidiyoruz dersek de aklıma sadece bu Barcelonadan gelen kaleci antrenörü geliyor. Doğrudan onun önerisi olabilir, daha önce de çalıştığı adamı tavsiye etmiş olabilir
Bize şuan potansiyelli değil durumumuzu "idare" edebilecek tecrübeli bir kaleci lazım.Pena'nın opsiyonu olsa tamam diyeceğim e o da yok.4 ay sonra dönüyor.O zaman ne anlamı kalıyor ki bu transferin?

sanırım bi yabancı daha yollamamız lazım eğer luyide gittiyse.asunçao yedlin luyi üç gitti ,kaleci yabancı geliyorsaki öyle görünüyor bu durumda kaleci gomis gedson ve 6 no ,toplamda 4 yabancı oluyor.buyüzden babel veya başka bi yabancıyla yolları bugün engeç yarın vedalaşmalıyız.cagne nisan sonu galiba dönüyor,o dönene kadar kondisyon toplayana kadar sezon bitiyor.babel gitmeyecekse mecburen digneyle yollar ayrılmalı .işin kötü yanı onunda daha 2023 te bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt