GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 420

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,2K
Sayfa
420/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum tepki var ben de hiç sevmiyorum bunların muhabirlerini falan ama bilgi olsun diye söylüyorum sadece bjk nin onlar için en güvenilir duyumcusu Benfica Gedson için 10 milyon euro istiyor demiş.Ahmet Bulut ortalığı karıştırıyormuş gibi geliyor bana.

Olay gedsondan çıksın eğer gelmeyecek ise hoca istemiyor ise .
Baska adam mı yok dünyada bize orta saha lazım sol bek lazım Türk kaliteli defans lazım gidip yedek yabancı kaleci aldılar.
Ya bu ligden hiç mi Türk kaleci bulamadılar.
Yazık yabancı kontejyanina
Babel feguli istemiyor iseniz yollayın kesin gönderin

bana kızıcaksınız ama torrent istemediyse sistemne uymuyorsada saygı duymak lazım . her oyuncu her sisteme uymaz duygusallıkla transfer yapmakta bizde moda bu arada. ( gedsonu cok beğeniyorum ,, gelmesini isterdim orası ayrı. ) ama istemediyse boşuna almakta mantıksızdı

Bjk elindeki Larin ile sözleşme yenileyemiyor. Yine gelecek sezon başında hangi Td olacak artı olarak Rıdvan falan var sözleşme yenileyecekleri. Can Bozdoğan'ın bonservisine 2.5 milyon verecek. Yine şu anda oynayan genç çocuğu oraya monte etmek istiyorlar. Santrafor almaları gerecek ama Gedson'a 8 milyon verebilecekler ha güzelmiş

Ozaman insana sormaz lar mı nasıl oluyor da sen bir danışma na 1.2 milyon euro veriyorsun??
Bak adam kişisel danışman tutuyor. Bu adam kesinlikle futbol direktörü vs gibi bir pozisyon almayacak deniyor. Sadece Burak Elmas ın şahsi danışmanı ve bu para Galatasaray kasasından ödeniyor.
Adam kişisel eğitiminin masrafını kulübe yıkıyor kimsenin de sesi çıkmıyor. Çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt