Transfer donemi hemen bitse yeridir,taraftar kaşınıyor
Adamların birbirinden haberi yokBurak Elmas ve yonetimi iletisim konusunda sinifta kaldi. Transfer ile ilgili hic bir bilgilendirme yok.
Arayan bulur.Gs’ye aidiyet duyan gedson gibi genç ve iyi bir futbolcuyu zor buluruz.
Gökhan Dinç: Gedson yaz ayında Beşiktaş forması giyecek. Bu dönem 6 aylık kiralık gidecek dönüşünde yaz ayında Beşiktaş'ta olacak.
Tavanı 60 milyon euro bu adamın ya yapmayın abi. Düzenli oynasın elit takımlar isterArayan bulur.
Gök delinmiş yağıyor ama gerizekalılar kovayla su boşaltmaya çalışıyo. Dolar karşısında tcmb (temsili)sili macı 30 dk ertelenmıs bakalım ne olcak
Bak adam kişisel danışman tutuyor. Bu adam kesinlikle futbol direktörü vs gibi bir pozisyon almayacak deniyor. Sadece Burak Elmas ın şahsi danışmanı ve bu para Galatasaray kasasından ödeniyor.Ozaman insana sormaz lar mı nasıl oluyor da sen bir danışma na 1.2 milyon euro veriyorsun??
şeyh Edebali hz yarım saat bekleyin dediği bumuydu şimdi

Bi nevi dogru cikti cünkü almadi. Trde gedsonun haklari o sahisda, bu yüzden olmazsa transfer üzulmem ama yerine baska birini almamalri sacma.Burak Elmas sene başında transferlerde ben çözüyorum araya menajer koymuyorum demedi mi adamın bu sözü bile yalan çıktı![]()
Kulüp görüşmelerinde menajer koymuyor yoksa oyuncunun maaşını direk onun menajeriyle konuşuyorsun doğal olarak adamın dediği buydu.Burak Elmas sene başında transferlerde ben çözüyorum araya menajer koymuyorum demedi mi adamın bu sözü bile yalan çıktı![]()