GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 431

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
431/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1643749189018.webp

Hala yasak olan kaynaklari paylasanlara guzel ceza verecegiz. Isterseniz bir de Cin'ce yazayim belki daha iyi anlayan olur:

禁止打開來自 Eurosport、Sporx (Webaslan)、Fotomaç、Fanatik、Calendar、Yeni Akit、Fotospor、FutbolArena、Nexus Spor 和 Yağız Sabuncuoğlu 的新聞作為主題。
Yeni akit yasaklamaniz yerinde olmus modum, onlarin takip edecegi spora sokayim

Bir daha ortadan kaybolma. İhtiyaç var sana her daim. Keşke birileri de senin kadar hatalarından dönecek erdemi gösterebilse.
Hangi hatadan döndüm onu anlamadim ama sagolasin abi,bende fatih terimi cok seviyorum mesela.onu ruyamda gorup,onun bi sozuyle sampiyon olacagimiza inanacak kadar cok seviyorum ama gitti.artik onumuze bakacagiz

Olympiakos büyük kulüplerin altyapısını talan etmiş 1 milyon bile harcamamış herifler 3 tanesini satsalar minimum 25m para kazanırlar. Bizde harcadıkça harcayalım sahibimiz şeyh ya :D
Artık BB ile bizimde yapmamız gereken budur. Büyük kulüplerin çok göz önünde olanları alamayız ama bazı onlar için göz önünde olamayan bizde fark yaratacak isimleri bulabiliriz. 500-1'e alıp 7-10 arası değerlendirip satsak yeter zaten.

Avrupa ligindeki maçları izliyorum atılan gollerin yüzde 30u duran toplar, yüzde 30u kenardan yapılan yerden ve havadan ortalar, gerisi de kontra falan

Ama gel görki bizim takım bu ikisine tepki olarak oynuyor resmen.

Ne duran top organizasyonu var ne kenardan orta, tutturduk 3 senedir pas da pas. Bok var anasını satıym sanki city olcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt