Ciddi olalimmehtap tv

Yeni akit yasaklamaniz yerinde olmus modum, onlarin takip edecegi spora sokayimHala yasak olan kaynaklari paylasanlara guzel ceza verecegiz. Isterseniz bir de Cin'ce yazayim belki daha iyi anlayan olur:
禁止打開來自 Eurosport、Sporx (Webaslan)、Fotomaç、Fanatik、Calendar、Yeni Akit、Fotospor、FutbolArena、Nexus Spor 和 Yağız Sabuncuoğlu 的新聞作為主題。
Hangi hatadan döndüm onu anlamadim ama sagolasin abi,bende fatih terimi cok seviyorum mesela.onu ruyamda gorup,onun bi sozuyle sampiyon olacagimiza inanacak kadar cok seviyorum ama gitti.artik onumuze bakacagizBir daha ortadan kaybolma. İhtiyaç var sana her daim. Keşke birileri de senin kadar hatalarından dönecek erdemi gösterebilse.
Artık BB ile bizimde yapmamız gereken budur. Büyük kulüplerin çok göz önünde olanları alamayız ama bazı onlar için göz önünde olamayan bizde fark yaratacak isimleri bulabiliriz. 500-1'e alıp 7-10 arası değerlendirip satsak yeter zaten.Olympiakos büyük kulüplerin altyapısını talan etmiş 1 milyon bile harcamamış herifler 3 tanesini satsalar minimum 25m para kazanırlar. Bizde harcadıkça harcayalım sahibimiz şeyh ya![]()
Forvet alamadilar halihazirda ve ridvan sozlesme yenilememis henuzTRT Gedson a bjk teklif yaptı 6 milyonluk diyor![]()

bizim herif nasıl

Pulgar hakkında 11 dklık analizm
Pulgar = Pirlo,Gerrard,Lampard,Yaya Toure karışımı bir herf.
barış rengim çok like alıyorum şu aralar araya kaynarsa alıntıların kusura bakmaCiddi olalim
Laf olsun diye bile lalelik yapar diyosun yani,ona bende katılıyorums2ktaş piçlik olsun diye araya girmiş olabilir iğrenç 1 klüp
Bonservisinin %50 sini alma gibi sistemleri de deneyebilirlermiş ama sezon sonuna kadar başka takımda oynama olayı olacak bir de zor bence Ahmet Bulut karıştırıyor ortalığı.TRT Gedson a bjk teklif yaptı 6 milyonluk diyor![]()
Rosieri bile 4 yila böldüler.birak o 10 milyon bonservisin yarısını ,3 milyon verecek paralari yok şu anBonservisinin %50 sini alma gibi sistemleri de deneyebilirlermiş ama sezon sonuna kadar başka takımda oynama olayı olacak bir de zor bence Ahmet Bulut karıştırıyor ortalığı.