Serdar Sezgin
Aslan Üye
İkisine de ayrı ayrı… sana bir şey olmasınBeşiktaş a Fenerden çok gicik oluyorum . En itici kendini bisey sanan kulüp
İkisine de ayrı ayrı… sana bir şey olmasınBeşiktaş a Fenerden çok gicik oluyorum . En itici kendini bisey sanan kulüp
Yasak olan kaynak çok yav. yasakli olmayanları yaz adminimHala yasak olan kaynaklari paylasanlara guzel ceza verecegiz. Isterseniz bir de Cin'ce yazayim belki daha iyi anlayan olur:
禁止打開來自 Eurosport、Sporx (Webaslan)、Fotomaç、Fanatik、Calendar、Yeni Akit、Fotospor、FutbolArena、Nexus Spor 和 Yağız Sabuncuoğlu 的新聞作為主題。
Bak bak havalara bakbarış rengim çok like alıyorum şu aralar araya kaynarsa alıntıların kusura bakma
Ft hocam kaldırdı bunların da bi tarafını. Lig ortasında salmış bi haldeydi takımla alakası yoktu oralarda daha ciddi olsaydı geçen sene şanpiyondul net hem de 6-7p farklaBeşiktaş a Fenerden çok gicik oluyorum . En itici kendini bisey sanan kulüp
sertan reis nöbete karı atanı gördüm de kendi hesabını spamlatan ilk defa görüyorumEkli dosyayı görüntüle 149918
ARKADASLAR SPAMLAYALIM İLK GÖRÜŞTE KENDİM SANDIM BU NE AWWW

Ortalığı karıştırmıyorlar. Yönetim gedsonu alamadı-almadı onlarda seneye pjanıc gidici deyip alıyor. Normal yani.Ridvanla Larin ı alalım , ortalık karıştırmak neymiş görsünler
yeterrrrr yeter yeter serdar
gelip özür diler, el öper; hocamda bağışlar 4m sözlşme öneri... dur la o başka olaydıYarın gelse güzel olur. Tek canımı sıkan şu hırbo kuzeni.
Tam Campos'a ihtiyaç duyulan ortam.Ahmet Bulut bizim yönetimi çömez bulup büyük bir blöf yapıyor, Campos'un devreye girip bütün fişleri masaya sürmesi lazım.Benfica'dan oyuncu alacak adam odur.Tamamen Ahmet Bulutun oyunu
?yeterrrrr yeter yeter serdar
Genclesiyoruz diyenler Gomis i aldı . Söylediklerini çok ciddiye alma bu yönetimingedson bize uyum sağlamıştı, özel bir oyuncu, 23 yaşında ve kapıda bekliyor. yüksek ihtimal büyük kar elde edersin ya da çok faydalı olur. bu oyuncuyu almayıp gençleşme falan demekte ne bilim...
tavan ustası mısınız?Tavanı 60 milyon euro bu adamın ya yapmayın abi. Düzenli oynasın elit takımlar ister
Transfer görüşmesi yapmam demiş camposTam Campos'a ihtiyaç duyulan ortam.Ahmet Bulut bizim yönetimi çömez bulup büyük bir blöf yapıyor, Campos'un devreye girip bütün fişleri masaya sürmesi lazım.Benfica'dan oyuncu alacak adam odur.