GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 452

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
452/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahsi fikrim:

Olan oldu, yapacak birsey yok. Bu buyuk rezilliktir, ama Gedsona da kizamiyorum, adam bugune kadar bekledi.

Fakat:
6m euro bonservis
50% sonraki satistan pay

Bu sartlarda kesinlikle almazdim, yani adam parliyacak 15e satacaksin, 7,5m euro benficaya, 7,5m kendine ki 6m euroya aldin, ve 1,5m euro kar yapabildin.

Su asporda tam jk kanaliymis, o sisko sercanda öyle heycanli anlatiyor ki birde biyik alti gülme sesleri. 2 saatir kargalara diye yazi geciyor. Eger ki yarin gedson baska yere giderse suratlarina yapistircaksin.

Bu kulübün yıllardır saha içinden çok doğru düzgün bir iletişim ekibine ihtiyacı var. Çıkıp taraftar diyorlar, şeffaflık diyorlar ama bu kadar iletişimde kopukluk yaşayan bir kulüp görmedim yıllardır. İletişim olmazsa baskıyı, taraftarı yönlendiremezsin.

Rakibin, kötülüğünü isteyen kim varsa çok rahat bir şekilde provoke edebiliyor bu yüzden. Saçma sapan kanallara çıkıp soru bekleyeceğinize kulübün resmi kanalları aracılığıyla taraftarı bilgilendirmelisin.

Taraftarın senin saha içi oyununa kadar etkisi var, milyonların gönül verdiği bir kulüpsen iletişimi aksatmayacaksın. Sonra böyle baskının içinde boğulmaya başlıyorsunuz. Bunun üstesinden gelmek, bu iletişimi sağlayabilmek çok zor olmasa gerek.

Sahsi fikrim:

Olan oldu, yapacak birsey yok. Bu buyuk rezilliktir, ama Gedsona da kizamiyorum, adam bugune kadar bekledi.

Fakat:
6m euro bonservis
50% sonraki satistan pay

Bu sartlarda kesinlikle almazdim, yani adam parliyacak 15e satacaksin, 7,5m euro benficaya, 7,5m kendine ki 6m euroya aldin, ve 1,5m euro kar yapabildin.
Gedson'un yanına iyi bi orta saha alırsan seni şampiyon yapar.Taylanla bile şampiyonluk yarışına girdirdi bizi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt