Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
Al Buda dediyse geçmiş olsun
Hiçbiri hiçbir şey bilmiyor
Al Buda dediyse geçmiş olsun
düşmezlerse akbaba gibi cökerler buragın tepesine gecmıs olsunAhmet bulutun tezgahına dusmezler umarım.
Maalesef bu herif bjk resmi sitesi gibidir resmi açıklamadan önce bu açıklama yapar.Hiçbiri hiçbir şey bilmiyor
Dunya uzerinde sadece gedson varmis gibi davraniyoruz, tuhaf.düşmezlerse akbaba gibi cökerler buragın tepesine gecmıs olsun
Antalya'ya götür, çocuğa hakaret ettir. Sonra da kadro dışı bırak. Gedson'u kaptır. Yarın alsanız bile yaşattığınız bu rezaleti unutmayacağım.
ben olsam acık acık cıkar söylerım dıcemde baskana kim inanır bu saatten sonra o kadar vukuatlılarDunya uzerinde sadece gedson varmis gibi davraniyoruz, tuhaf.
1 saat önce attığı tweetten sonra gündemden geri kalmamak için atmıştır.Maalesef bu herif bjk resmi sitesi gibidir resmi açıklamadan önce bu açıklama yapar.
Yazıklar olsun gerçekten.İmzalar atılmış. Geçmiş olsun. Bu adamlara bizi rezil edenlere hiçbir zaman affetmeyeceğim
Gedson'un yanına iyi bi orta saha alırsan seni şampiyon yapar.Taylanla bile şampiyonluk yarışına girdirdi bizi..Sahsi fikrim:
Olan oldu, yapacak birsey yok. Bu buyuk rezilliktir, ama Gedsona da kizamiyorum, adam bugune kadar bekledi.
Fakat:
6m euro bonservis
50% sonraki satistan pay
Bu sartlarda kesinlikle almazdim, yani adam parliyacak 15e satacaksin, 7,5m euro benficaya, 7,5m kendine ki 6m euroya aldin, ve 1,5m euro kar yapabildin.