GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 467

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465K
Sayfa
467/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam ne yapacak bizim keyfimizi mi bekleyecek? Metin Okay mı bu adam?

adam geçen seneden beri yırtınıyor gelmek için. adama seni alacaz deyip sezon başı almadılar. devre arasında da birebir aynı senaryo oluyor. beni enayi yerine koyuyorlar diye düşünüp son anda diğer teklifi değerlendiriyor adam. bu hikayede en suçsuz kişi gedson.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson burayu kullandigini hic aklina geldimi. Adamin derdi burasi degil para kazanmak.

Buraya da yazayim

-Bittik biz beyler, harbi delirdim artik titriyorum yine eger kesinlesirse adminlerimize 15dk küfür serbest izini talep edelim yoksa cok kötü olacak cok-

Ben para mara olmadığına zerre inanmıyorum, tamamen beceriksizlik, basiretsizlik, vurdumduymazlık.
Kimin emeği varsa bu süreçte ABV.

Lan siz niye duruyorsunuz orada, ne iş yapıyorsunuz oğlum siz ? Koltuklara oturup dönüyor musunuz saatlerce, haribo mu yiyorsunuz napiyorsunuz ?

Bizim elimizde yahu topçu, bizim topçumuz bu, şu şartlarda adamı almamak diye bir şey söz konusu olamaz, demek ki istemedik birileri istemedi aldırmadı abi adamı. abv hepinizin.

Yani bjk gedsonu aldi,fb irfancani aldi.seneye kesin bjk sampiyon,seneye kesin fb sampiyon denilecek bi durum yok ortada.gedsonda bizim beceriksizligimiz kadar dumenlerde dönmüş belli.parasiz bjk 5 yillik vadeye yayarak aliyo komik sekilde.josef,atibanin,vidanin yasi malum.sozlesme yenileyemedikleri ortada.kaliteli bikac oyunculari var ama hoca yok,fazla para ödüyorlar texeiraya vs.nasil bi kadro sekilenir de gedson faydali olur onu ilerde goruruz ama ligde su an bile bizden kötü oynuyorlar.pjanic,batsuayi donecek.fbnin hali ortada.biz yeni baskan ve yonetimle sezona girmeliyiz net

Ulan adami elimizden aldilar birde gidip rizeye mi kiraladilar? 1 senedir pesinden kostugumuz adam en cop takimlardan birinde forma giyecek. Arena'da ki maci dusunemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt