Semih Genç
Tecrübeli Üye
Ya arkadas. Gece gece sinirimiz bozuk zaten sende olay cikarmaya yer mi ariyorsun? Terim sanki iyi birseymis gibi anlatma
Söylediğimden terim mi anladın ?
Ayrıca istediğimi söylerim, fikrim için izin mi alcam ?
Ya arkadas. Gece gece sinirimiz bozuk zaten sende olay cikarmaya yer mi ariyorsun? Terim sanki iyi birseymis gibi anlatma
Gedson burayu kullandigini hic aklina geldimi. Adamin derdi burasi degil para kazanmak.adam ne yapacak bizim keyfimizi mi bekleyecek? Metin Okay mı bu adam?
adam geçen seneden beri yırtınıyor gelmek için. adama seni alacaz deyip sezon başı almadılar. devre arasında da birebir aynı senaryo oluyor. beni enayi yerine koyuyorlar diye düşünüp son anda diğer teklifi değerlendiriyor adam. bu hikayede en suçsuz kişi gedson.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim'in seçtirdiği başkan bu kadar olur. Ne topçudan anlıyor ne başkandan.Terim’ i gönderince sevinenler, sapık ışıtan’ la birlikte içimizden geçince de sevinsinler.
Tarih böyle bir beceriksizliği görmedi, görmezde.
Defol koçun yancısı defol

gunde 5 kere kufur serbest izni istiyorsun kardesım ne dıceksen de bence alt limitten cezayı basarızBuraya da yazayim
-Bittik biz beyler, harbi delirdim artik titriyorum yine eger kesinlesirse adminlerimize 15dk küfür serbest izini talep edelim yoksa cok kötü olacak cok-
Bunu ben de merak ediyorum. Avrupadan hiç talibi yok. Neden acaba ?Gedson 'u neden Avrupa'dan istemiyorlar? Berkan bile Avrupa yapacak diyorlardı Gedson u isteyen yok mu
senin gibi aşk acısı çeken ergen kızlar gibi mi davransaydım?Transferden bağımsız tiner çekmiş gibi davrandığın için?
Izin almana gerek yok oyle birsey demedikte terimsporcu terimci ne alaka simdi?Söylediğimden terim mi anladın ?
Ayrıca istediğimi söylerim, fikrim için izin mi alcam ?
Parasi olmayanin o koltukta isi ne? Saka mi bu? Ne diye servis ediyorsun basına alındı, alınacak diyeOlayi cok buyutuyorsunuz yaw.
Olay cok basit, metinler yazmaya gerek yok.
Paramiz yok, parasi olan aldi.
Bukadar basit.
İş bitmişti biz 1 haftadır adamları aramadık.Birdaha ahmet bulutun pesinden yürüyen yöneticiyi tüfek ile vuracan.
Gotu boklu bjkde mi para var herifler 100 senede odeyecekmis