Nedim Tokuyucu
İmparator
Lan pulgar pulgar durumu ne? Twitterı sildim artık bakmıyorum yok mu bi haber adamdan
Sülüman dedenin kuyuya attığı taşı kimse çıkaramaz bu gece öğlen olmadan bişey diyemem ama herif gelse de gelmese de işin içine ettiler her yanıyla yanık 1 taraftar grubunun bu şekilde sinirleriyle oynamamalı kimsene dıyorsun haberlere
Harbi yav sağdan soldan 50-100 bulup transfer yapıyorlardıGs taraftarının en mutlu olduğu gece rahmetlinin elinde 100 K dolarla transfer kovaladığı andoneli transfer dönemidir o dönem mutlu olup bi bok başaramadığımız için şimdi üzülmemiz çok koymuyor bana

Benim için Belözoğlu’ydu. Onun için Inter, Newcastle maçları falan izlerdim. Başka hiçbir çalıma üzülmemiştim. Onu da Polat almamıştı, daha sonra karakteriyle üzüntümü bitirdi çok şükür. Bizle genç yaşında aldığı kupaların yanına yaklaşamadı falan. Geçen sene İrfan Fener yaptı 1 saate kendimize geldik. Bu Gedson bitirdi yahu. Bir de çalımları fenerden yiyince çöp olacağı belliydi.

Gedson gibi gelişim, duran ve aşağıya doğru giden bir oyuncu için 7,5 çok para. Burada düştüğümüz yanılgı potansiyeli oluyor Orada da bu ligde verilecek en fazla para 20 milyon Euro. İşin özü potansiyele 7,5 atma gibi bir lüksümüz yok maalesef.Bizimkiler çok Zeki ya adamlar Gedson gibi oyuncuyu sana bedavaya vereceklerdi . 7,5 milyon Euro bile bu yaşta bu kapasitede bir oyuncu icin bedava . Yazıklar olsun
İflas etmiş diyorlar adama doğru mu acabaBu kadar organize Galatasaray dusmaniyla ancak Ünal Aysal gibi t…Lı başkanla mücadele edilir . Sünepe gibi duranlarla degil . Ünal Aysal basketbol final macina çıkmadı , g…ri nasıl tutuştu . Rezil oldular dünyaya
Rahmetli deniliyor sezon sonuna kadarLan pulgar pulgar durumu ne? Twitterı sildim artık bakmıyorum yok mu bi haber adamdan
10 numaralı forma halen efendisini bekliyor.Rahmetli deniliyor sezon sonuna kadar
Ne saçma bir gece ya
Beklenen gün gelecekse çekilecek çile... Neyse yaSabah şak diye Gedson'u açıklasak güzel olmaz mıydı
Yok olmazdı bu geceyi bu hale getirenlerin Allah belasını!!Erken kalkacaktım!!