GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 487

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,7K
Sayfa
487/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hasan Çam

en buyuk oyuncu kaptirma hangi oyuncudu yasandi sence
Benim için Belözoğlu’ydu. Onun için Inter, Newcastle maçları falan izlerdim. Başka hiçbir çalıma üzülmemiştim. Onu da Polat almamıştı, daha sonra karakteriyle üzüntümü bitirdi çok şükür. Bizle genç yaşında aldığı kupaların yanına yaklaşamadı falan. Geçen sene İrfan Fener yaptı 1 saate kendimize geldik. Bu Gedson bitirdi yahu. Bir de çalımları fenerden yiyince çöp olacağı belliydi.

Bu kadar organize Galatasaray dusmaniyla ancak Ünal Aysal gibi t…Lı başkanla mücadele edilir . Sünepe gibi duranlarla degil . Ünal Aysal basketbol final macina çıkmadı , g…ri nasıl tutuştu . Rezil oldular dünyaya

Bizimkiler çok Zeki ya adamlar Gedson gibi oyuncuyu sana bedavaya vereceklerdi . 7,5 milyon Euro bile bu yaşta bu kapasitede bir oyuncu icin bedava . Yazıklar olsun
Gedson gibi gelişim, duran ve aşağıya doğru giden bir oyuncu için 7,5 çok para. Burada düştüğümüz yanılgı potansiyeli oluyor Orada da bu ligde verilecek en fazla para 20 milyon Euro. İşin özü potansiyele 7,5 atma gibi bir lüksümüz yok maalesef.

Ha diyeceksin ki diğer oyunculara niye verdin kardeşim onu bende sorguluyorum niye verdik vermeseydiler büyük kulüplerin altyapısını sömürün diyoruz yıllardır. Gedsonu daha Gedson olmadan sönüreceksin, burada yanılgıya düşmeyelim Gedson olmadan nasıl alacaksın kardeşim geldiği seviyeye bak diye. İnan benfica altyapısında da barca altyapısında da vhelsea ve özellikle muhteşem teknolojinin ve paranın döndüğü psg altyapısında her sene. Bir Gedson boşa çıkıyor zaten, kovalayacağım oyuncular bunlar olmalı.

Gedson iyi oyuncu mu elbet, bizim lig için süper sayılabilir ama sende az buçuk tuttu diye devam edecek diye kaide yok onyekurudaki gibi bayır aşağıya gidiş mevzusu var. Yazın o kadar sayıp sövdük herif 2,5 kara kadar inmiş vaziyette 1-2 seneye karagümrükte haberlerini görürüz. Aynı kaderi yaşama sorunu var.

anlık sıfat

Bekir Reyiz (@kakeulreyiz) — 74 answers, 79 likes | ASKfm

Bu arada gece 1 de 1.30 da falan imzalar atıldı diye haber olduda o saatte ne imzası onu da anlamadım. Gariplikler silsilesi bir durum ahmet para için bu kadar ortalığı ayağa kaldırdıysa yuh diyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt