Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ağız dolusu küfürler ediyorum

Yorum yapmaya değmez, bu yüzden yasaklı burada. Bu kuralı getirmeselerdi kim alacaktı o futbolcuları, boş boş konuşuyorlar işte, boş ver. 4-5 yerliyle kendi sahalarında yenerken konuşmuyordu hiçbirisi. Berkan, Barış ile oynadık, ilk 11'i gördüklerinde dalga geçiyordu bazıları.

Soyle bir soru sorayim. Sampiyonluga oynayan ve daha direkt bir anlayisi olan hangi takim 4-3-3 oynuyor/oynadi yakin donemde? Liverpool vardi belki ama onlar da santrforsuz oynuyordu bence Firmino ile. Bir turlu bu fikre ikna olamiyorum ha bir sey bildigim de yok aslinda ama ornegi olmayinca icim rahat etmiyor
Bende saha yerleşim konusunda 4-3-3'e hiçbir zaman sıcak değilim kaliteli oyuncular olsa bile saha yerleşimi ciddi problemli hale getiriyor ama 3-4-3'e pek bir şey diyemem elde kadro varsa oynanabilir.

Fiziksel kısmını katılıyorum aşırı fiziksel olmak gerekli bu oyunda bu arada derbi maçlarında bu şekilde top tüfek çıkmıyoruz ondan dolayı ts maçında da vermedik pozisyon mesela anaadolu maçlarında daha çok topla tüfekle 2-7-1 şeklinde hücüm ediyoruz genelde.
Ümraniyespor maçında Emre Taşdemir olmasa en fazla 1 pozisyon verir gol bile yemezdik o maç tüm takımın dengesini bozdu hoca müdahale etti geri dönüp kazandık. Aslında çok güçlü bir oyunumuz var.

Bunların ayarlarını derbi de bozduk maçtan önce spor medyası ve rakip taraftarların skorla alakalı tahminleri ortaydı maç için medya bile fener 4-5 fark atabilir diye yazıp çiziyordu biz maçta 5 attık 3 saydılar biraz şans olsa tarihi fark olacak maçtan sonra tüm ayarları bozduk. Şimdi de transferlerle bozuyoruz o yüzden transfere gerek yok demeyin 1 tane daha üst seviye potansiyel adam alalım da iyice bozalım.

Soyle bir tablo hazirladim. Big six mini league tarzi:
SıraTakımOGBMAv.Pts.
1.Galatasaray
6

4

2

0

+12

14
2.Trabzonspor6222+18
3.Fenerbahçe
6
222-28
4.Başakşehir5203-76
5.Beşiktaş5122-15
6.A.Demirspor6123-35

Playoff muhabbeti yapan dangalaklarin agzina tikamalik tam. Guzel sekilde gorsellestirilip paylasilabilir twitterda @Uğur İz

Soyle bir tablo hazirladim. Big six mini league tarzi:
SıraTakımOGBMAv.Pts.
1.Galatasaray
6

4

2

0

+12

14
2.Trabzonspor6222+18
3.Fenerbahçe
6
222-28
4.Başakşehir5203-76
5.Beşiktaş5122-15
6.A.Demirspor6123-35

Playoff muhabbeti yapan dangalaklarin agzina tikamalik tam. Guzel sekilde gorsellestirilip paylasilabilir twitterda @Uğur İz
Hacı bu olayı fazla gündemde tutmamak lazım bence.

Bir tablo buldum ilginc. Hirvat ligi ama olsun fikir verir. Uc ay oncenin istatistigi.

Rakip yari sahada en yaratici oyuncular:
(x-axis accurate passes in the final third, y-axis accurate passes in opponent's half)

qqs4fzgraix91.jpg

Bir tablo buldum ilginc. Hirvat ligi ama olsun fikir verir. Uc ay oncenin istatistigi.

Rakip yari sahada en yaratici oyuncular:
(x-axis accurate passes in the final third, y-axis accurate passes in opponent's half)

qqs4fzgraix91.jpg
Videolardan gördüğüm kadarıyla driplingi yüksek pasları iyi hem sağ hem sol ayağını çok iyi kullanıyor stoperlerle omuza omuza dahi yıkılmıyor bize gelirse Icardi, Zaniolo vs istatistiklerini 2-3'e katlar 2.5 sene sonra da 35-40 m euro'ya uğurlarız.

Videolardan gördüğüm kadarıyla driplingi yüksek pasları iyi hem sağ hem sol ayağını çok iyi kullanıyor stoperlerle omuza omuza dahi yıkılmıyor bize gelirse Icardi, Zaniolo vs istatistiklerini 2-3'e katlar 2.5 sene sonra da 35-40 m euro'ya uğurlarız.
Tiras oyuncu degilse her turlu is yapar. Yasina gore skorerlik istatistigi de cok iyi

Tiras oyuncu degilse her turlu is yapar. Yasina gore skorerlik istatistigi de cok iyi
Karabec daha uzun boylu biraz da ağır bize Mertens gibi aralara girip çıkabilecek adamlar lazım aynı zamanda Oliveira seviyesinde pas kalitesine sahip olması lazım. 4 oyuncudan bence alınması gerekenlerin sıralaması Zakharyan = Baturina > Giannis Konstantelias > Karabec olmalı.

Karabec daha uzun boylu biraz da ağır bize Mertens gibi aralara girip çıkabilecek adamlar lazım aynı zamanda Oliveira seviyesinde pas kalitesine sahip olması lazım. 4 oyuncudan bence alınması gerekenlerin sıralaması Zakharyan = Baturina > Giannis Konstantelias > Karabec olmalı.
Karabec tam tiras gibi duruyor ya. Konstantelias da bence istenilen paralari asla etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt