Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim ben zaten güvensiz demiyorum ki. Zakharyan da güvensiz demiyordur herhalde. Zaten bir arkadaşın dediği gibi burada biz Ermenileri pek takmıyoruz. Ama Ermeniler takıyor bu durumu işte.
Hocam Ermenistan ile sınır açılsa kim turistik gezi için gidebilir forumdan merak ediyorum. Kaygıları yersiz değil, normal bilmediği icin

cicaildau ve morutana verilen paralar tartısılırken,acıkcası hiçbir katkı alamadıgın 29 yasındaki midsöye verilen 3.5 milyon euro ve bana göre son dönemdeki en büyük yeteneklerden olan,sakatlıklardan ötürü kullanamadıgın yusuf demire verilen 6 milyonun konusulmaması skandaldır.

cicaldau avrupa arenasında taylan ve berkanla katkı verdi.marsilya deplasmanındaki defansif katkısı,cicaldau olmazsa laziodan puan alamayız düşücelerini herkes cabuk unutmuş.morutan tek basına 4-5 maç aldı o kötü sezonda.şimdi seribde yardırıyo ve ikisi de genc daha.
mitşö bana göre yanlış hamleydi onun yerine tempolu siyahi bir önbileroyu tercih ederdim

4 sene üst üste şampiyon olmalıyız.
Revize edip 5le rekoru kıralım reis. Yönetim sayesinde ekonomimiz, futbol vizyonumuz buna el veriyor. Bu sene zaten suyun karşı tarafı karışır artık o enkaza gönüllü kimsede girmez deli gibi borç var adamlarda.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Zaniolonun sezon sonu hemen gideceğini sanmıyorum zaten gitmemeli de @Emre Bari nin dediği gibi satışlar olmalı orası ayrı konu ama burası bir bakkal değil spor kulübü tek gayesi para kazanmak olamaz başarı için bazı iyi adamlarımızı elimizde tutmamız kadromuzu çok revizyona uğratmamamız gerekiyor.

o gidiyor bu gidiyor şu gidiyor. ee Galatasaray Avrupada nasıl başarıl olacak. Ormurgayı sattıktan sonra yerine gelen adamlar iyi olsa bile tutaağı ne malum

biz de şampiyonluk yaşayıp şampiyonluk kutlaması gören biri daha sonra hayatında kupa kazanamayacak totnım gibi takımlara gider mi merak konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt