- 31 Aralık 2015
- 13.033
- 8.250
- 1.488
Keşke grimaldo'yu alabilsek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam Ermenistan ile sınır açılsa kim turistik gezi için gidebilir forumdan merak ediyorum. Kaygıları yersiz değil, normal bilmediği icinKardeşim ben zaten güvensiz demiyorum ki. Zakharyan da güvensiz demiyordur herhalde. Zaten bir arkadaşın dediği gibi burada biz Ermenileri pek takmıyoruz. Ama Ermeniler takıyor bu durumu işte.
Adama demediğimizi bırakmadık hatta tarihin en kötü başkanı diyordum ben,o noktadan ne ara kahraman statusu aldı bende anlamadım,Erden başkanın rolude büyük tabi bu değişimde.
mitşö bana göre yanlış hamleydi onun yerine tempolu siyahi bir önbileroyu tercih ederdimcicaildau ve morutana verilen paralar tartısılırken,acıkcası hiçbir katkı alamadıgın 29 yasındaki midsöye verilen 3.5 milyon euro ve bana göre son dönemdeki en büyük yeteneklerden olan,sakatlıklardan ötürü kullanamadıgın yusuf demire verilen 6 milyonun konusulmaması skandaldır.
cicaldau avrupa arenasında taylan ve berkanla katkı verdi.marsilya deplasmanındaki defansif katkısı,cicaldau olmazsa laziodan puan alamayız düşücelerini herkes cabuk unutmuş.morutan tek basına 4-5 maç aldı o kötü sezonda.şimdi seribde yardırıyo ve ikisi de genc daha.
yani oynamayınca performansı düşecek birindense,daha garanti ve genc birine gidilebilirdimitşö bana göre yanlış hamleydi onun yerine tempolu siyahi bir önbileroyu tercih ederdim
avrupanın kralı olmalıyız4 sene üst üste şampiyon olmalıyız.
Sıkılmaz mısın4 sene üst üste şampiyon olmalıyız.
Revize edip 5le rekoru kıralım reis. Yönetim sayesinde ekonomimiz, futbol vizyonumuz buna el veriyor. Bu sene zaten suyun karşı tarafı karışır artık o enkaza gönüllü kimsede girmez deli gibi borç var adamlarda.4 sene üst üste şampiyon olmalıyız.
10 sene üst üste şampiyon olsa 11.ci için heyecanlanırım.Sıkılmaz mısın
Sıkılmaz mısın
biz de şampiyonluk yaşayıp şampiyonluk kutlaması gören biri daha sonra hayatında kupa kazanamayacak totnım gibi takımlara gider mi merak konusu
Bu seneki şampiyonluğu kutlamayabiliriz gibi o yüzden görmeyebilir.biz de şampiyonluk yaşayıp şampiyonluk kutlaması gören biri daha sonra hayatında kupa kazanamayacak totnım gibi takımlara gider mi merak konusu
hayda adam forumdan çıktı!!!Şanlı Spurs düşmanlığını bırakalım.