Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Yarın Galatasaray tüm oyuncuların sağlık durumunu paylaşacakmış. Muslera'nın da Kasımpaşa maçında sahada olması planlanıyor."

Herhangi bir fener taraftarinin hükümet istifa tezahurati yapmasinin kuluplerle camialarla alakasi olmamasi gerekir

Kulup adina yapmiyor o tezahurati,kulup adina olsa kulubun yönetimini istifaya davet ederler

Ayrica tezahurat yapmakla birseyler degismez en fazla bizde oldugu gibi bloklara ceza verilir

Türkiye Cumhuriyeti hala anayasa’ya göre özgür bir ülke yani diktatörlük yok,bu yüzden yapilan tezahuratin da yasagi olmaz olamaz

Haluk Yürekli: "Zaniolo da antrenman eksikliği varmış sakatlık yaşamaması için özel bir program uygulanıyormuş. Kısa bir süre sahada görebiliriz ama oynamazsa da sürpriz olmaz."

Zaniolo yarın oynamazsa sürpriz olmaz diyor haluk

Sen bu adamın fb gs ayıracak durumu olduğunu mu düşünüyorsun, son çırpınışlar artık. Kimseye dokunamaz şu anda
fb, gs ayrımı var bence,zamanında nasıl bir durumda fb yi nasıl koruduklarını herkes biliyor zaten. benzer durumda biz olsak umrunda olmazdık. Bu tezahürata fazla birşey belki yapmazlar ama sürekli hale gelirse o zaman fb de dinlemez çünkü cesaretin bulaşıcı olduğunu çok iyi biliyorlar.

Haftaya izle neler oluyor ? Fener in burnundan getirecekler
münferit olay diye üstü kapatılır. Bir şey olacağını sanmıyorum.

Ayrıca fenerliler çok karakterliler büyükler cumhuriyetler ya cumhurbaşkanını kongrede ağırlarken konuşma yaptıktan sonra neden çıkıp tribünde yönetimlerinin istifaya davet etmemişler.
Şampiyonluğun gittiğini gören tatlı su fenerlileri bunlar.
Her dönem aynı.
İngilizlerle maç yaparlar onların eğlencesi olurlar üst üste kaç dönem mezun veremeyen galatasaray lisesine ve bize her türlü hakaret var.
Eski başkanları atatürke suikast düzenlemeyi planlayabilecek derecede bir haini getirip başkan yaparlar ama en büyük Atatürkçü kendileri ve kulüpleri.
Stadyumda ismini taşıdıkları kişi hem cumhurbaşkanı olup hem başkanlık yapar fetocuların ihalesiyle ülker arenanın arsasını alma gibi 1 liraya stadyumun arsasını hibe ederler.
Askeri rejim olur kulübe asker doldururlar.
Feto palazlanır kulüp komple fetocu üyelerle doludur.
Feto ile rte kavga eder şimdiki hükümete yanlarlar şimdi de bizler hükümet yancısıyız onlara göre kendileri hep muhalifmişler.

Ulan 15 senedir tesis yapmak için izin bekliyoruz. Türkiyenin belki de en değerli arazisini verdik ve dağın başına çakalın kurtun indiği yolu olmayan yere gittik stadyumu kabul ettik. Stadyum yapılamadı gittik olimpiyatta süründük. Biz bunları yaşarken şehrin göbeğinde kaçak stadyum yaparken kimse dur demedi bunlara. Küllerimizden doğduk seçimimize etki ettiler, küllerimizden doğacaktık istanbulda merkezi yerde kalan arsalardan birisi olan rivayı bize yar etmek istemediler.
Bizim arazilerimiz birer birer giderken hangi ihale ve parayla olduğu belli olmayan araziler teker teker peşkeş çekildi. Yaylaya tesis yaptılar tef 5 milyon dolar yardım yaptı. Tesis için tff'den 5 milyon dolar yardım alabileceğimizi düşünen var mı?
Bütün bürokratik yollar bize kapalıyken kendilerine hep açıktı ama fetullahçı kamu görevlileri savcılarla açıktı ama şimdiki hükümetin en yetkili kişisince.

Siz fetullahın altına kulüpçe yatıp önünüzdeki engelleri aşarken biz stadyum açılışını mitinge çevirdiler diye doğal hakkımız olan protesto hakkımızı kullandık. Kullandığımızın peşine stadyuma gelip spor bakanlığının diye tabela astılar.

Ama biz hükümetçi olduk şimdi işimize geliyor oldu.

Bunların alayında beyin namına içinde veri olmayan yaşam türleri. Namus ve karakter hak getire. Böyle ot beyinli insanları yakınınızda tutmayınız.

Oyuncuların sakatlık durumlarıyla ilgili paylaşım kesinlikle olmalı zaten yani nedir ne değildir öğrenelim artık. Mertens ve Muslera yetişecek mi Zaniolo hazır mı değil mi bilsek güzel olacak. Kasımpaşa maçına full kadro çıkabiliriz umarım.

katilmiyorum acikcasi
fb'nin hükümet istifa sloganini elestirenler görüyorum, zamaninda böyle böyle yaptiniz hükümeti elestirmeye hakkiniz yok gibi gereksiz münakaşalara gerek yok bence
kisisel olarak fb sampiyon olacak ama hükümet gidecek deseler kabul ederdim
futbolun 1 eğlence sektörü oldugunu unutmamak lazım

Fb dediğin zaman bu genel olarak camia baştan ayağa hükümete tepkili olur. Maalesef ama oradaki durum bu değil. SK olarak başka telden çalıyor, tribünü farklı telden. Futbol bir eğlence sektörüyse siyaset konusunun işi ne? Bugün oyun çağındaki cocuklar bile siyaset konuşuyorsa sebebi baştakiler zaten.
fblilerin beni ayıktırmasına ihtiyacım yok.
Zaten görebiliyorum. Bu düşmanlık değil.
Ben gördüğümü söylüyorum. GS düşmanlığı ve onun başarısızlığı fblilerin çoğu için her şeyin üstünde. Bu sebeple başarısına bu yönde bok atma derdinde. Bize devamlı cemaat yaftası yapıştıran bir kitleden bahsediyoruz. UEFA kupasını almamızı bile buna bağlayan hastalıklı zihniyetten.

Zaniolo yarın oynamazsa sürpriz olmaz diyor haluk
Roma'da kadro dışı kaldığı için antrenman eksikliği normal. Zaten güçlendirme çalışmaları yaptı, şimdi kondisyon çalışmaları yapıyor takım seviyesine gelmesi için. İlk 11 olmaz bu maç belki son 15 dk bana kalsa önümüzdeki hafta muhtemel hazırlanacak İstanbulspor maçında oynar diye bekliyorum.

Roma'da kadro dışı kaldığı için antrenman eksikliği normal. Zaten güçlendirme çalışmaları yaptı, şimdi kondisyon çalışmaları yapıyor takım seviyesine gelmesi için. İlk 11 olmaz bu maç belki son 15 dk bana kalsa önümüzdeki hafta muhtemel hazırlanacak İstanbulspor maçında oynar diye bekliyorum.
Roma da yaptığı çalışmalar Türkiye için yeterde artar bile burda yapılan amtrenmalar avrupaya göre laylaylom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt