Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.654
- 20.660
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb, gs ayrımı var bence,zamanında nasıl bir durumda fb yi nasıl koruduklarını herkes biliyor zaten. benzer durumda biz olsak umrunda olmazdık. Bu tezahürata fazla birşey belki yapmazlar ama sürekli hale gelirse o zaman fb de dinlemez çünkü cesaretin bulaşıcı olduğunu çok iyi biliyorlar.Sen bu adamın fb gs ayıracak durumu olduğunu mu düşünüyorsun, son çırpınışlar artık. Kimseye dokunamaz şu anda
münferit olay diye üstü kapatılır. Bir şey olacağını sanmıyorum.Haftaya izle neler oluyor ? Fener in burnundan getirecekler
katilmiyorum acikcasi
fb'nin hükümet istifa sloganini elestirenler görüyorum, zamaninda böyle böyle yaptiniz hükümeti elestirmeye hakkiniz yok gibi gereksiz münakaşalara gerek yok bence
kisisel olarak fb sampiyon olacak ama hükümet gidecek deseler kabul ederdim
futbolun 1 eğlence sektörü oldugunu unutmamak lazım
Roma'da kadro dışı kaldığı için antrenman eksikliği normal. Zaten güçlendirme çalışmaları yaptı, şimdi kondisyon çalışmaları yapıyor takım seviyesine gelmesi için. İlk 11 olmaz bu maç belki son 15 dk bana kalsa önümüzdeki hafta muhtemel hazırlanacak İstanbulspor maçında oynar diye bekliyorum.Zaniolo yarın oynamazsa sürpriz olmaz diyor haluk
Roma da yaptığı çalışmalar Türkiye için yeterde artar bile burda yapılan amtrenmalar avrupaya göre laylaylomRoma'da kadro dışı kaldığı için antrenman eksikliği normal. Zaten güçlendirme çalışmaları yaptı, şimdi kondisyon çalışmaları yapıyor takım seviyesine gelmesi için. İlk 11 olmaz bu maç belki son 15 dk bana kalsa önümüzdeki hafta muhtemel hazırlanacak İstanbulspor maçında oynar diye bekliyorum.
kim se kim
Kandirma cimbomlulariKimi aldik
Isabet olur sıddık. Zira açilmasi zor bir seye benziyorGalatasaray terasnsferi kapattı.
Bise olmaz 1 yil var bir dahaki Lig maçinaMertens ne ara sakatlandı yaw