Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aurier gelse bile sagbekimiz olmayacak çünkü adam afrika kupasinda bide ev sahibi fildisi. Yanlislikla kupayi alsalar 15 gün afrika turu atar bunlar. Acilen buna gel bekliyoruz desek küfür eder. Neden çünkü önceki hocasina küfür ettiği icin cezasi var sicili kabarik. Gelmiyorum lan dese napcan en fazla kadro disi birakir totonun ustune oturursun Mayıs'a kadar. Böyle mentalitesi olan adami bizim takimimiza layik görenler utansın.

Fildisi kupayi almasin diye dua edin yoksa o Aurier marta kadar dönmez

bir yönetimde hic mi plan proje olmaz.

sol bekin yok, boey'in gidecegi bir kac hafta önce belli olmustur...

neden hemen alternatiflere bakmiyorsun?

sezon basinda oldugu gibi, transferde yine takimi geriye götürduk.

Aklıma bir şey geldi

Huanmata yi geri alalim

Abi bende yaparım böyle transferleri menajerler önerilerini sunar içinden biri ile anlaşırım yaş, sakatlık, son zamanlar kaç maç oynamış filan bakmam veririm milyonları nede olsa sorumluluk yok

okan hocanın işi çok zor. Herkese karşı takımı şampiyon yapmaya çalışıyor bizim yönetim dahil

bok ettiler gene işi aurier de kilo problemi yaşıyordu obezsaray olduk iyice ayrıca sola levent mercan gelirae allah belasını versin alanların hurma denen şerefsize min 5m domalacaklar

L Mercani alamayacagimizi bilmeyen yoktur

Boşuna parmaklarınızı yormayın

Kimi aldıklarını mevzu etmeden soruyorum, yarınki maça yetişir mi acaba diye beklenirken Afrika Kupası'nda olan oyuncuyu transfer etmek nasıl bir hıyarlıktır? Bu adam ne zaman gelecek de ne zaman takıma alışacak? Seneye mi?

L. MERCAN kaç para
Rıdvan Yılmaz için istenilen miktarın altında olmalı bu durumda tahmin etmek istediğim rakam 2-3 bandı arası ahbert. Verilir mi? Oyuncuyu takip etmediğim için buna cevap vermem yanlış olur, takdir oyuncuyu takip edenlerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt