Aziz Kaan
10 Numara!
Nedense aklıma Dany Nouenkou nun attığı Türkçe twit geldiBakambu yerine bakacağımzı forvet uzun boylu kafa toplarına hakim son 20-30 dakika maça girip otobüs çeken takımlara gol atabilecek türde bir forvet olmalı.
Nedense aklıma Dany Nouenkou nun attığı Türkçe twit geldiBakambu yerine bakacağımzı forvet uzun boylu kafa toplarına hakim son 20-30 dakika maça girip otobüs çeken takımlara gol atabilecek türde bir forvet olmalı.
İnter gönderse Arnautovic'i isterdim reis..Bakambu yerine bakacağımzı forvet uzun boylu kafa toplarına hakim son 20-30 dakika maça girip otobüs çeken takımlara gol atabilecek türde bir forvet olmalı.
Tam da o tarz bir adam işte, yaşı da çok sorun değil, işini yapsın yeterİnter gönderse Arnautovic'i isterdim reis..
İyi transferaurier tam bjklik trans maalesef
Fiorentina'nin oyuncusu.belootttii.
Hepsinde bir aşk acısı varmış gibi
Sağ bekte 3 oyuncuları var reis oyuncu da yedek kalmaktansa ilk 11 oynayacağı 1 takıma gitmek istemiş olabilir.Hem de bu Nottingham Forest takımı transfer hastası 1 takım sürekli transfer yapıyolar..Hırslı olsa Nottingham 5 kuruş almadan git kendine kulüp bul dermiydi
En azından rotasyonda tutardı heral
Aynı bizim Pva gibi sutlamışlar sanki![]()
Evet geçmiş olsun ayrıca bize statik oyuncu da lazım değil diye dusunuyorum.Fiorentina'nin oyuncusu.
Uğurum yani brezilyalı sol bek mi geliyor![]()
belootttii.