Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.821
- 3.133
Eski temposu yok ama bence etkili 1 transfer olacak reis..Görmek lazım reis, oyununun son durumu için pek olumlu yorumlar yok gibi; yani sürpriz yumurta transferi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski temposu yok ama bence etkili 1 transfer olacak reis..Görmek lazım reis, oyununun son durumu için pek olumlu yorumlar yok gibi; yani sürpriz yumurta transferi...
Leventi buldukVakit çok bulursunuz
Olmaz. Hangisi daha pahalı ve daha kötüyse onu alırız.Levent’e 2-3m vermek yerine Freiburg’daki genci alalim daha iyi, Hurma ucuza birakmaz
Bence @Oral Sever e güvenelim EmremBakambu’nun yerine oyuncu alınabilir ne demek yaw tabi alınacak
İcardi’ye güvenilir mi 4 ay
Klavyedeki unlem tusunu bi kontrol ediver. Kirmis olabilirsin.
Galatasrayımızın içinde Galatasaray’ımızın menfaatilerini değilde şarabın ücretini düşünenleri temizlemedikçe bu düzen hep böyle giderGerçekten erdene dur denilmisse liseli fosiller ve başkan tarafından tüm bunları ifşa edip istifa etse çok doğru olur camiada görür kimler takımı satıyor
sen klavyeye oturduğun anda Shift ve 1 tuşları:çok net diyorum bu hurma oyalayıp son saniye iptal edecek
çünki finansörü koç bu adamın
memur bir adamın tc futbol takımı yönetmesi İMKANSIZ!
aralarında ki alışverişe bakacak olursak çok rahat finansörünün koç olduğu besbelli!!!!
bunu bile düşünemen bir yönetim ile başbaşayız!!!!!
gerçekten iğreniyorum şuan yaşanılanlardan
rezil oldular rezilllll!!!!
Ağabey, Levent Mercan ismi için yorumun nedir? Karagümrük ile uygun bir bonserviste anlaşılabilir mi?Vinicuous ne düşmüş yav
50 m euro opsiyon koyulan adamdı Gedson gibi
BilgiHaluk Yürekli: "2 saat sonra Avrupa'da transfer bitiyor."