Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karagümrükten ve Hurmadan oyuncu alınmaz almak için bile uğraşılmaz, yönetim sınıfta kaldı bu konuda Kaldıki istediğimiz kişi Levent denen biri, adamın skills videısu falan yok, seyreden çok yok, aklımda bilr hiç kalmamış vasatoğlu vasat topçu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye yerli kovalıyorlar sol beki onu da anlamış değilim sol bek yabancı sağ bek barış daha mantıklı olmaz mıydı? Zaten orta sahada da Demirbay oynuyor pek sıkıntı yaşamıyorduk

Haluk Yürekli: "2 saat sonra Avrupa'da transfer bitiyor."

Gerçekten erdene dur denilmisse liseli fosiller ve başkan tarafından tüm bunları ifşa edip istifa etse çok doğru olur camiada görür kimler takımı satıyor
Galatasrayımızın içinde Galatasaray’ımızın menfaatilerini değilde şarabın ücretini düşünenleri temizlemedikçe bu düzen hep böyle gider

çok net diyorum bu hurma oyalayıp son saniye iptal edecek

çünki finansörü koç bu adamın

memur bir adamın tc futbol takımı yönetmesi İMKANSIZ!

aralarında ki alışverişe bakacak olursak çok rahat finansörünün koç olduğu besbelli!!!!

bunu bile düşünemen bir yönetim ile başbaşayız!!!!!

gerçekten iğreniyorum şuan yaşanılanlardan

rezil oldular rezilllll!!!!
sen klavyeye oturduğun anda Shift ve 1 tuşları:

Monka.gif

Hurmayı geç adam sıkıştımı italyaya lazio napoliye futbolcu akıtıyor bir şekilde...

Haluk Yürekli: "Brezilya'da transfer Mart'a kadar açık Tete'yle ilgili ikna olursa oraya gitme ihtimali halen masada duruyor."

7 marta kadar teteyi oynatıp bb eksiği yaşarsak teteyi okuturuz o halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt