Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ayda sol bek bulamayan yönetim 10 numaraya en fazla gaziantepli maxim falan bulurSol bekimiz Barışşşşş, ona yedek alıyoruz bi sakin olun yahu, esas sıkıntımız 10 numarada, ileri uçta bitiricilikte, İcardiye yardım edecek adam lazımmmm, 20 topumuz direkten dönmüş her maç 2-3 xg üretiyoruz ama gol yok, yangının büyüğünü ileriye takviye yapmazlarsa görürürsünüz tarafımdan.
Dünyada sol bek kıtlığı var ya nereyi buluyoz. Şöyle boey gibi bir şey indirsek dha kısa sürede okuturuz muhtemelen.kazım bek filan değil olması içinde en az bi anadolu kulubunde duzenli 4-5 sene oynaması lazım belki anca öyle olur
yauv biz niye orjini bir bek alamıyoruz ?!?
bu leventde orjin bek değilmiş
bu adamların hiçbiri adam karşılamayı bilmiyor
Aman acele etmeyin.Salim Manav: "Galatasaray Viniscius'u önümüzdeki hafta indirecek gibi gözüküyor."
Forumdaki 3 kişinin 2 si halen transfer geleceğine inanıyor bu inanç bizi kurtaracak geliyor gelmekte olan
İlk olarak BB buna izin vermiyor diye biliyorum. İçerden parayı almak için BB'den çıkmak lazım zamanında BB imzalanırken bu tarz haberler çıkmıştı zaten. 2. olarak diyelim alabiliyor olsun zaten 2 yıllık loca satışlarını yaptıklarında yada CL parası yatırıldığında gayet alabilirlerdi değil mi?boeyden gelen para bankalar birligi icin kullanılacak diyen kim ?
tam secim öncesi iceride olan paralarını alacak olamazlarmı
Uefa listesi İcardi, Zaha, Barış o halde. Zira Uefa listesine ekleyeceğin bir ismi veriyorsun, yerine sadece lig için isim alıyorsun. HmmSalim Manav: "Galatasaray Viniscius'u önümüzdeki hafta indirecek gibi gözüküyor."
Bok gibi
Hurmaya Levo için 5 kağıt bayılacaz üstat.Kimi alıyoz lan şindi
Bakambunun transfer hala tamamlanmadı acaba belge falan İspanya’ya gönderdiler mi yav. Milli takımlarda olanlara ek süre vs tanıyorlar mı
Şopar fred beke verilince müthiş Levent oynatılınca woawLevent Mercan: "Pirlo beni sol bekte denemek istedi, ben de iyi oynadım"