Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bekimiz Barışşşşş, ona yedek alıyoruz bi sakin olun yahu, esas sıkıntımız 10 numarada, ileri uçta bitiricilikte, İcardiye yardım edecek adam lazımmmm, 20 topumuz direkten dönmüş her maç 2-3 xg üretiyoruz ama gol yok, yangının büyüğünü ileriye takviye yapmazlarsa görürürsünüz tarafımdan.
3 ayda sol bek bulamayan yönetim 10 numaraya en fazla gaziantepli maxim falan bulur

Manav : "Üstümde bugün ölü bir toprak vardı bi..."

cümleler oyyy Hela sarısı arkplanıyla inanılmaz laf edesim geliyor .

kazım bek filan değil olması içinde en az bi anadolu kulubunde duzenli 4-5 sene oynaması lazım belki anca öyle olur

yauv biz niye orjini bir bek alamıyoruz ?!?

bu leventde orjin bek değilmiş

bu adamların hiçbiri adam karşılamayı bilmiyor
Dünyada sol bek kıtlığı var ya nereyi buluyoz. Şöyle boey gibi bir şey indirsek dha kısa sürede okuturuz muhtemelen.

Forumdaki 3 kişinin 2 si halen transfer geleceğine inanıyor bu inanç bizi kurtaracak geliyor gelmekte olan
dursun-ozbek-kerem-akturkoglu-nun-protesto-16799370_6259_amp.jpg

bu sene icardi hariç en maliyetli 2 transferimiz davinson ve zaha oldu.

2si de gereksiz oğlu gereksizdi, yazın bunları söyledik yemediğimiz linç kalmadı, zaha skor olarak katkı vermesine rağmen söylüyorum bunu. 10 ve 8 alınmadan buralara oyuncu ekstra oldu

nelsson'u satabilsek neyse derdim de elinde çok iyi bir ikili varken 10 milyon bons + 3.2 maaş vermek nedir stopere ya.

o maliyetlere orta saha alsak daha mı kötü durumda olacaktık şimdi?

boeyden gelen para bankalar birligi icin kullanılacak diyen kim ?

tam secim öncesi iceride olan paralarını alacak olamazlarmı
İlk olarak BB buna izin vermiyor diye biliyorum. İçerden parayı almak için BB'den çıkmak lazım zamanında BB imzalanırken bu tarz haberler çıkmıştı zaten. 2. olarak diyelim alabiliyor olsun zaten 2 yıllık loca satışlarını yaptıklarında yada CL parası yatırıldığında gayet alabilirlerdi değil mi?

İngiltere son 2 saat
Fransa - ispanya vs - son 1 saat

Assignon ile ilgili burnley hala açıklama yapmadı
Biz hala Auerier ile ilgili bir şey demedik resmi.

Can sıkıcılığı geçip moral bozucu oldu bu dönemki transfer işleri. Torreira'yı, İcardi'yi, Zaha'yı hatta onları da geçtim Oliveira'yı Kerem Demirbay'ı alan adamlar nasıl bu Rıdvan'a, Levent'e, Aurier'e talip olabilir aklım almıyor. Bu adamlar mı gelip 11 oynayacak? Ne için aldığımızı bile belli değil. Resmen boşvermişlik gibi bir şey var, elleriyle alıp hem Avrupa'yı çöpe attılar hem de çok absürt işler olmazsa Fener'e şampiyonluğu hediye ediyorlar. Her şey düzgün gidebilecekken yazık değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt