Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanyadan yusuf özdemiri alan bari yav. Takasla çözeriz bu işi diyeceğim de 2 herif versek kiralık onların da eksikliğini hissederiz. 1 milyona bırakıyorlarsa alak

Kiralık Zeki + bonservisiyle Vanderlan paketine kim hayır diyebilir ki

Zeki ve Palmeiras dışında

35 milyon euro var kasada tertemiz ama bunu yaz transfer dönemine aktarmak istediklerini çok iyi biliyoruz bu yüzden 6 ayı kurtarabilecek risksiz isimlere yönelecekler maliyet açısından ama kalitesi tartışılan isimler olmamalı bu transferler
35 milyonu yaz transfer döneminde de harcamayacaklarını çok iyi biliyoruz. Bahaneler bitmez bizde

Atal’in sakatlik gecmisi cok kabarik, Aurier ya da Guney Amerika’dan biri gelsin.

Gelecek sene kalacak yabancılar tam liste;

Muslera
Sanchez
Torreira
Zaha
İcardi

Geriye kalan herkes gidebilir bence. Yazın elimiz baya rahat olacak. Kulübün önünde resmen piyango var, sağlam bi planlamayla uzun yılların kdrosu kurulabilir

İş arayıp da bulamayan varsa yarın futbolcu olarak başlayabilir

İlan burada;

Kulübün önündeki 1 yıl çok önemli gibi. Herşey düşünüldüğü gibi giderse, kemerburgaz + Bb ayrılışı gerçekleşirse, acayip şeyler olacak gibi
işte en dikkatli olunması gereken kısım o - o seviyeye ulaşmak Drogbalar Sneijder yağacak demek değil. Elin kolaylaşacak biraz daha harcama yapabileceksin ama genede ayağını yorgana göre uzatmazsan bugünlere çok hızlı dönersin. Ekonomi öyle

Döviz bazında gelir ile milyar olan borç çabuk kapanıyor ama borçlandığında da kaldıraç gibi tam tersi efekt. Başarı odaklı dengeli gitmek çok zor iş.

işte en dikkatli olunması gereken kısım o - o seviyeye ulaşmak Drogbalar Sneijder yağacak demek değil. Elin kolaylaşacak biraz daha harcama yapabileceksin ama genede ayağını yorgana göre uzatmazsan bugünlere çok hızlı dönersin. Ekonomi öyle

Döviz bazında gelir ile milyar olan borç çabuk kapanıyor ama borçlandığında da kaldıraç gibi tam tersi efekt. Başarı odaklı dengeli gitmek çok zor iş.
Zaha, torreira, icardi, sanchez, muslera sabit tutup yanlarına potansiyelli isimleri katmak gerek. Bu topçular gelecek olanların seviyesini yukarı çeker zaten

Gelecek sene kalacak yabancılar tam liste;

Muslera
Sanchez
Torreira
Zaha
İcardi

Geriye kalan herkes gidebilir bence. Yazın elimiz baya rahat olacak. Kulübün önünde resmen piyango var, sağlam bi planlamayla uzun yılların kdrosu kurulabilir
Ben yine de devre arası yabancı alınmasının mantıklı olmadığını düşünüyorum.net bir isim olmadığı sürece tabi ki... Yazın o rahatlığı ortadan kaldırmış oluruz

Zaha, torreira, icardi, sanchez, muslera sabit tutup yanlarına potansiyelli isimleri katmak gerek. Bu topçular gelecek olanların seviyesini yukarı çeker zaten
o kısa vade ama benim gözümde - 5 yıl sonrasının kadroları banko CL'de ilerlemesi beklenen haller alabilir tepelere oynamasada

Ben yine de devre arası yabancı alınmasının mantıklı olmadığını düşünüyorum.net bir isim olmadığı sürece tabi ki... Yazın o rahatlığı ortadan kaldırmış oluruz
Evet uzun vadeli yabancıdan yana değilim. Aurier 4 aylık deniyor, böyle ekleme yapılabilir. Vinicius için de kiralık+ops deniyordu, 28 yaş pivot bence bi sakıncası yok. Eksikliği hissedilen bi profil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt