Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 milyonu yaz transfer döneminde de harcamayacaklarını çok iyi biliyoruz. Bahaneler bitmez bizde35 milyon euro var kasada tertemiz ama bunu yaz transfer dönemine aktarmak istediklerini çok iyi biliyoruz bu yüzden 6 ayı kurtarabilecek risksiz isimlere yönelecekler maliyet açısından ama kalitesi tartışılan isimler olmamalı bu transferler
Bundan çok korkuyorum üstadYine burada mesaidesin. En son hepimizin laptoplara çalışma takip yazılımı kuracaklar![]()
![]()
Yalan haber yapıyorlarSpor dijital şeyi nedir
işte en dikkatli olunması gereken kısım o - o seviyeye ulaşmak Drogbalar Sneijder yağacak demek değil. Elin kolaylaşacak biraz daha harcama yapabileceksin ama genede ayağını yorgana göre uzatmazsan bugünlere çok hızlı dönersin. Ekonomi öyleKulübün önündeki 1 yıl çok önemli gibi. Herşey düşünüldüğü gibi giderse, kemerburgaz + Bb ayrılışı gerçekleşirse, acayip şeyler olacak gibi
Hayridas Vinicius Sr. hakkinda düsüncelerini alalimSpor dijital şeyi nedir
Zaha, torreira, icardi, sanchez, muslera sabit tutup yanlarına potansiyelli isimleri katmak gerek. Bu topçular gelecek olanların seviyesini yukarı çeker zatenişte en dikkatli olunması gereken kısım o - o seviyeye ulaşmak Drogbalar Sneijder yağacak demek değil. Elin kolaylaşacak biraz daha harcama yapabileceksin ama genede ayağını yorgana göre uzatmazsan bugünlere çok hızlı dönersin. Ekonomi öyle
Döviz bazında gelir ile milyar olan borç çabuk kapanıyor ama borçlandığında da kaldıraç gibi tam tersi efekt. Başarı odaklı dengeli gitmek çok zor iş.
Ben yine de devre arası yabancı alınmasının mantıklı olmadığını düşünüyorum.net bir isim olmadığı sürece tabi ki... Yazın o rahatlığı ortadan kaldırmış oluruzGelecek sene kalacak yabancılar tam liste;
Muslera
Sanchez
Torreira
Zaha
İcardi
Geriye kalan herkes gidebilir bence. Yazın elimiz baya rahat olacak. Kulübün önünde resmen piyango var, sağlam bi planlamayla uzun yılların kdrosu kurulabilir
o kısa vade ama benim gözümde - 5 yıl sonrasının kadroları banko CL'de ilerlemesi beklenen haller alabilir tepelere oynamasadaZaha, torreira, icardi, sanchez, muslera sabit tutup yanlarına potansiyelli isimleri katmak gerek. Bu topçular gelecek olanların seviyesini yukarı çeker zaten
Evet uzun vadeli yabancıdan yana değilim. Aurier 4 aylık deniyor, böyle ekleme yapılabilir. Vinicius için de kiralık+ops deniyordu, 28 yaş pivot bence bi sakıncası yok. Eksikliği hissedilen bi profilBen yine de devre arası yabancı alınmasının mantıklı olmadığını düşünüyorum.net bir isim olmadığı sürece tabi ki... Yazın o rahatlığı ortadan kaldırmış oluruz
Davinson kiralık olayı yüksek ihtimal.Spor dijital şeyi nedir
Çok dikkat çekiyorsun romano