Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 milyon koyarlardı şimdi ki akılları olsa..ciddi performans veriyor bu sene...youtube elbet yanıltır ama videolarda ki adam çok iyi..istatistikleri de iyi..çok iyi adam çıkacakk..ben bundesliga ekiplerinin peşinde olduğunu düşünüyorum.uc kuruş paraya alamayız bu adamı..adamın gonlü varsa versinler 3 milyon fesih bedelini alsınlar hiç pazarlığa gerek yok..
Angelino'nun gecen sene Bundesliga'da 12 asisti vardi; yani Kohn'un ikinci ligdeki istatistiklerinin pek bir anlamı yok.

Tempolu oyuncu yok takımda. Yıllardır bas bas bağırıyorum kanatlar tempolu olacak diye. Bakmayın Boey de aşırı tempolu bir oyuncu değildi ama biraz temposuyla fark yaratiyordu. Barış Alper takımın en süratli oyuncusu hemen fark yaratiyor her zaman bir tehlike olusturuyor. Zaha‘ni. Yerine de Köhn‘ün önüne bir tempolu genç sol kanat atacaksın aslında.
assignon'a bu nedenle çok yükselmiştim.

burnely'nin ilk maçında da izledim - adam merkeze kayıyor - kanada koşuyor en azından yokluyor.

fenerin zaten tek artı yönü denebilecek şey ileriye kalabalık ve tempolu gidebilmesi , bazen 4 dk boyunca hücüm ediyor herifler. tek olayları o.

bizim antep maçının ikinci yarısı gibi bir şey - nasıl yığdık - top mu sekti stoperler + torreira çat aldı. Bugün haklı şekilde gömdüğümüz Halil bile -kendi adıma - "defansı bozuyor bir şekilde" yorumu yaptırdı.

Angelino'nun gecen sene Bundesliga'da 12 asisti vardi; yani Kohn'un ikinci ligdeki istatistiklerinin pek bir anlamı yok.
Angelino'nun fiziksel özellikleriyle Köhn arasında ciddi fark var biri atletik diğeri daha teknik özelliklerle ön plana çıkıyor.

Angelino'nun bunu yapamaması zaten normal o git gelleri yapamaz ama Köhn bunu yapabilir.

KAP geleceğini sanmam - yarın ola hayrola

iyi nöbetler , mübarek kandiller

sleep2.gif

Angelino'nun fiziksel özellikleriyle Köhn arasında ciddi fark var biri atletik diğeri daha teknik özelliklerle ön plana çıkıyor.

Angelino'nun bunu yapamaması zaten normal o git gelleri yapamaz ama Köhn bunu yapabilir.
Her atletik oyuncu iyi bir sol bek olacak diye bir kaide yok. Bir kere bile izlemidigimiz bir oyuncu icin iyi transfer olur demek cok yanlis.

Hannover'e kadar hep sol bekmiş. Altyapısı sol bek gözüküyor. Kariyerinin çoğunda dörtlü defansta oynamış. Angelino'da isimli topçuya gittiler bu menajer/scout ortaya karışık bir iş gibi duruyor.
Done için teşekkür ederim üstad :hat: Yani rakamlar pek yüksek değil gibi duruyor, yaşı 25 olması ve Bundesliga ikiden gelecek olması bir handikap ama Marcao küme düşme adayı takımdan gelmişti. Yani bir deneme yapacağız, tutarsa ileride bonservis dahi kazanabiliriz bir miktar. Bakalım iş resmiyete dökülecek mi:unsure:

angelino bence biraz düşüşteydi,leipzig oyuncusunu bu paralara vermez gözden çıkartmasa ,yerine daha iyisini almak için yolluyor onlar..inşallah son anda yattı,pürüz çıktı haberleri olmaz..köhn bence çok iyi cıkacak..

Barış'dan sağ bek olmaz fakat çok iyi sol bek olur ters kademesi daha iyi ve sırtını çizgiye dayayınca daha fazla rahat ediyor hem merkeze hem çizgiden dikine top sürebiliyor aynı zamanda rakip kontraya çıkarken çok daha iyi müdahale ediyor tersinde kalmıyor.

her mac dayak yemek istemiyorsak,torreiranın yanında olması gereken adam kaandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt