Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oyuncudan ve bonservisinden bağımsız olarak tüm mevkilerde alacağımız adamlar bu derece hareketli ve savaşçı olmalı.

Abdül ve kaan niye ayağımızı sokuyoruz ki tavrında bulunuyor.
Demirbay denilen herif sahaya neden çıktığını sorguluyor.
Yunus bile bıraktı savaşmayı.

Ciddi anlamda savaşan adam eksiğimiz var. Özellikle defans bölgesinde oluşan bu durum direkt gol yememizin sebebi.

Bokluyoruz falan ama sallai ve berkan da savaşıyor.
Demirbay ciddi anlamda takımdan uzaklaştırılmalı

Söylentilere inanmayalım bence. Gs muhabirlerinin güvenilirliğini hepimiz biliyoruz. Yunus iyi bir Gslı, duygusal da bir çocuk.
ona süphem yok.

dün Eaçıkta yapılan bir yoruma takıldım ama "maç sıkıştımı ortaya çıktı - oraya kadar kayıplarda 2 maçtır" . nispeten doğru bi tespit, bir tarafını yırtan adam 2 maçtır neden kayıplarda emin olamadım.

ama dediğim gibi zaten 15 M temiz teklife OK derdim. (hatta dortmund kaotik süreçte şu an daha fazlaya bile diretebilirsin)

Daha 38 yaşındaki Mertens'in yerine oyuncu bulamıyorlar

Asensio bitmişse geçmiş olsun 2 hafta daha oyalayacak isim olarak kendisine başarılar diliyorum geçmiş rakipleri Skriniar, Arias, Hermoso, Doue, Assingnon olarak başlamıştır ne kadar süre dayanırsa o kadar başarılı olacaktır.

napoli, bournemouth kulübünden orta saha philip billing'i satin alma opsiyonuyla kiraladi

Daha 38 yaşındaki Mertens'in yerine oyuncu bulamıyorlar
kulağa gelenden çok daha zor bir pozisyon o bence ama ya ve deve arası mümkün değil uygun profil.

baya araştırman bulman , nisandan itibaren görüşmeye başlaman yaz başında da çat bitirmen gereken beklenmedik adam olmalı mesela.

mertens'in yaptıkları maç içinde çok fazla - defoları tabii ki var ama boşluğa koşma , pas istasyonu olma , son top atma , genelde kötü olsada şut deneme gibi aslında bir çok işi yapıyor.

he bir noktada çift 8 e dönüp sarayı o şekilde kullanmayı deneyebilrsin.

ama zor trasnfer baya o iş.

gomis bana hic samimi gelmiyor hep bi sinsilik hissediyorum kendisinde
images (80).webp

Jacobs'un yetersiz olduğuna katılmıyorum. 3-4'lü sürekli değişirsek tabi oyuncu da hata yapar. Bizim ilk önce artık bir sisteme karar verip o diziliş üzerinden gitmemiz gerekiyor. Bu sistemde 3'lü olmalı. 4'lü oynamak için daha fazla transfer lazımken. 3'lü için stoper, 9.5, yedek orta saha ve Mertens'i yedeğe atacak 1 oyuncu ile bunu çok iyi bir hale getirebiliriz. Stoperi kiralık çözersin, yedek orta sahayı uygun bir genç scout hamlesi yap en kötü Kaan'ı oraya yedek yaparız. Mertens bölgesine mesela bonservissiz yada çok makul bonservise Assensio olur. 9.5 kalıyor bir tek geriye oraya en kötü Ahmed olur ama iyi bir yabancı bulabilirsek tamamlanır. 3-4 transferle çözeriz. 4'lü için sol stoper, sağ bek, kanat, orta saha, 10 no, yedek sol bek gibi 5-6 transfer lazım oluyor.

Herkes eksiğini tamamlıyor herkes. Soran olursa devre arası transfer olmaz.
Millet kadro kurdu

eyüpspor'dan ahmed kutucu'yu 1 aydir getiremeyenler istifa etmelidir.

................................Muslera.........................
..........Sanchez......Nelsson........Apo..................
Barış...........Torreira.........Sara.............Jakobs
...............Yunus........................Kutucu...........
..............................Osimhen............................

..............................Livakovic............
............Carlos......Skriniar.....Djiku...........
Osayi.........Amrabat.......Fred............Kostic
..............Talisca.........................Tadic................
.................................Nesyri..............................

Halen Ajax diyorlar yaw bırakın Ajax maçında riske atmayın.

Ajax maçını kazanırsak 8 garanti gibi bir şey çok yüksek ihtimal oluyor aslında 16 puan çünkü ama riske atılcak şekildeyse ben de oynamaması taraftarıyım ama Konya maçında kadroda olacak duruma geliyorsa Ajax maçında oynayacak hale gelir herhalde zaten 2-3 hafta demişlerdi.

................................Muslera.........................
..........Sanchez......Nelsson........Apo..................
Barış...........Torreira.........Sara.............Jakobs
...............Yunus.....Osimhen......Kutucu...........

..............................Livakovic............
............Carlos......Skriniar.....Djiku...........
Osayi.........Amrabat.......Fred............Kostic
..............Talisca.......Nesyri......Tadic................
üstteki, alttakine 7 atar muhtemelen.

ona süphem yok.

dün Eaçıkta yapılan bir yoruma takıldım ama "maç sıkıştımı ortaya çıktı - oraya kadar kayıplarda 2 maçtır" . nispeten doğru bi tespit, bir tarafını yırtan adam 2 maçtır neden kayıplarda emin olamadım.

ama dediğim gibi zaten 15 M temiz teklife OK derdim. (hatta dortmund kaotik süreçte şu an daha fazlaya bile diretebilirsin)
Ne 15i yaw şaka mı

Tanımadığım için son mesajlarına bakmak suretiyle bir puan sistemi oluşturduğumda sürekli Okan Hocanın gönderilmesi konusunda görüş belirttiğini görmem nedeniyle kendisine 10 üzerinden 0,002 puan vermekteyim.
Usta 2.500 mesajım var. 2400 mesajım Okan Buruk övgüsü içeriyor. Son 20 mesaj denk gelmiş sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt