Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus,Barış ve Mertens ile bu sezon bitmezzz

Savunmaya ya değil orta saha ve kanatlara takviye şartt

Senin ağzına edicem olm sen ve senin gibiler yüzünden böyle boktan bir kadro var elde

Bir tarafına girsin Jelert
Jelert'i ben mi aldırdım üstad
Çift sağ ve sol bekle maç bitirdik
Yunus ve Barış hiç yardım etmediği için Sallai ve Jakobs patates oldu tek başına

2.yarıda oyun görüşümüz ve top tutma becerimizin olmadığı ortaya çıkıyor her maçta.

2 sağ bek 2 stoper sarın oradan hocama.

Jelert'i ben mi aldırdım üstad
Çift sağ ve sol bekle maç bitirdik
Yunus ve Barış hiç yardım etmediği için Sallai ve Jakobs patates oldu tek başına

2.yarıda oyun görüşümüz ve top tutma becerimizin olmadığı ortaya çıkıyor her maçta.
Sallai bok gibiydi lan her gelen topu geri attı pas atana

Barış neyse de Yunus defansa yardım ederek harcanmamalı zaten 3421deki 2den biri olmalı

Şu hakem yönetimiyle fenerin Göztepe'yi yenmesi imkansız ama VAR cagirmadan penaltı kırmızı alırlar

Yunusun fabrika ayarlarına geri dönmesi ofansif bölgede oyunumuzu çok düşürdü. Ayrıca mertens 38 yaşında ve adamın ameleler yeter diyor artık
Torda en kötü sezonunu geçiriyor.3 kilit bölgede eksiğiz resmen

Olm takimda akil yok akil, Mertens yasli haliyle bu kadar yani herif 3 gunde bir mac yapamiyor. Yunus ve Baris'ta eh iste bu kadar, bir mac 8-9'luk oynar, diger mac 4-5'lik. Hersey sonra Osimhen'e kaliyor. Ileriye adam alin hasta etmeyin beni mac izlerken yoruluyorum.

Kanat oyuncusu lazım, 10 numara lazım. Neyi bekliyoruz sampiyonluk vermeyi mi

Nelssonu kazanmaya çalışalım çok çabuk harcadık. Torreira ve Muslera da leş attı aylarca alternatifleri yok diye oynuyorlar hala olan Nelssona oldu. Stopere harcayacağımiz parayı kanat ve orta sahaya harcayalim.

Bu arada Ahmedin bugünkü performansından bağımsız uçan kaçan bir herifmis gibi apar topar 6m vermenin acisini transfer donemi boyunca cekmeyiz umarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt