Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peters gelirse bek sorunu kalmaz bence
Odaklanmamiz gereken kisim
Baris ve Yunus sacmaladiginda orda oynucak bir oyuncu birde Mertens yerine veya onu dinlendirdigimizde pas baglantisini kuracak bir oyuncu

Stoper gereksiz olur iki hucumcu bir sag bek yeter artar bile

Bana öyle geliyor ki, yeni simalar eklenmedikçe oyunda şimdilik artış olmayacak. Bazı isimler hariç oyuncular tükenmiş vaziyette, mental-fiziksel.
Ol sebep tezelden takıma transfer ola.

amine gouiri olabilir

veya kiralik olarak arda guler olabilir, real madrid te mutsuz gibi gorunuyor.

Bunlarin disinda aklima kimse gelmiyor.

Son 4-5 senedir bu forumda bir ortasaha hastaligi var inanilmaz bir sekilde de yayiliyor. Herkes cilgin gibi 8 numara istiyor, 20M verip aliyorsun bir tane daha 8 numara isteniyor, onu da alsan bir 8 numara daha isteyecekler. 8 numara fanteziniz mi var nedir anlayamadim.

Takimda Yunus-Baris ve Sallai haricinde kanat oynayabilecek adam yok, sag bek eksikliginden Sallaiyi orda kullanmisiz hala ne 8 numarasi yapmayin etmeyin.

Son 4-5 senedir bu forumda bir ortasaha hastaligi var inanilmaz bir sekilde de yayiliyor. Herkes cilgin gibi 8 numara istiyor, 20M verip aliyorsun bir tane daha 8 numara isteniyor, onu da alsan bir 8 numara daha isteyecekler. 8 numara fanteziniz mi var nedir anlayamadim.

Takimda Yunus-Baris ve Sallai haricinde kanat oynayabilecek adam yok, sag bek eksikliginden Sallaiyi orda kullanmisiz hala ne 8 numarasi yapmayin etmeyin.
8 no degil daha cok 6 no agirlikli kesici biri olmali. Örnegin kaan ikinci yari bu görevi yerine getirdi.

acaba bütün parayı canavar bir kaleciye mi gömsek? Puan kaybettiğimiz maçlarda iyi bir kaleciyle 3 puanı kurtarabilirdik. En başta atanın ile dutanın iyi olacak.

Yanlız şaka bir yana rashford olursa çok güzel olur bütün ivmeyi bi anda değiştirir öyle leş bitik bir adamda değil yaşı falan genç

Şu çocuğu alıp gelecek bir tane adam yok mu.? Biraz izleme şansım oldu da müthiş oyuncu,dünya peşinde.
Başıma bir şey gelmeyecekse hiç beğenmiyorum yav.
Bunda çok fena ben oldum havaları var.

jelert'in kiralık gitmesi gereksiz olduğu kadar mantıksız
10 milyon bonservis ödenmiş 20 yaşında cl oynamış bi herif bu

takımda forma için savaşmak suretiyle kişilik kazanması gerekiyor

jelert'in kiralık gitmesi gereksiz olduğu kadar mantıksız
10 milyon bonservis ödenmiş 20 yaşında cl oynamış bi herif bu

takımda forma için savaşmak suretiyle kişilik kazanması gerekiyor
Dogru takima oynama sarti ile kiralarsan cokta dogru hamledir

Cok para almaktan ziyade oynama maddesi koyarsan oyuncu oynar ve gelisir ama Turkiye ligi degil Belcika Hollanda ligi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt