Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.164
- 77.384
- 4.218
Hazır ilişkiler iyiyse Romulo paket yapıp kiralık 4 ay versinler.Kiralik diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazır ilişkiler iyiyse Romulo paket yapıp kiralık 4 ay versinler.Kiralik diyor.
Walker bize, Jelert kiralık Gözgöze, mantıklı imiş.Jelert olabilir
Kiralik vermezler.Hazır ilişkiler iyiyse Romulo paket yapıp kiralık 4 ay versinler.
Hayır, Soton oyuncu ama Soton ile Gözgöz aynı sahipler. Ben bilmiyor idim @Umut Işık ahbab aydınlattı.Haaa bu Peters ayrıca da Göztepe'nin değil mi
Aynı şey işteHayır, Soton oyuncu ama Soton ile Gözgöz aynı sahipler. Ben bilmiyor idim @Umut Işık ahbab aydınlattı.
Bu ilk yari bitisinden sonraki yüklemeden de olabilir. Ilk maclarda hep böyle can cekisiyoruz.Bana öyle geliyor ki, yeni simalar eklenmedikçe oyunda şimdilik artış olmayacak. Bazı isimler hariç oyuncular tükenmiş vaziyette, mental-fiziksel.
Ol sebep tezelden takıma transfer ola.
Alamadığımız için askıya alındı diyebilirler.Acaba stoper işini askıya alıp +1 orta saha mı alacağız.
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, stoper almayabilir hatta almama ihtimali daha yüksek."
8 no degil daha cok 6 no agirlikli kesici biri olmali. Örnegin kaan ikinci yari bu görevi yerine getirdi.Son 4-5 senedir bu forumda bir ortasaha hastaligi var inanilmaz bir sekilde de yayiliyor. Herkes cilgin gibi 8 numara istiyor, 20M verip aliyorsun bir tane daha 8 numara isteniyor, onu da alsan bir 8 numara daha isteyecekler. 8 numara fanteziniz mi var nedir anlayamadim.
Takimda Yunus-Baris ve Sallai haricinde kanat oynayabilecek adam yok, sag bek eksikliginden Sallaiyi orda kullanmisiz hala ne 8 numarasi yapmayin etmeyin.
Onu yeni sezona alirsin artik. Bu saatten sonra muslerayi kesemesin.acaba bütün parayı canavar bir kaleciye mi gömsek? Puan kaybettiğimiz maçlarda iyi bir kaleciyle 3 puanı kurtarabilirdik. En başta atanın ile dutanın iyi olacak.
Başıma bir şey gelmeyecekse hiç beğenmiyorum yav.![]()
Sverre Nypan - Oyuncu profili 2025
Sverre Nypan, 18, Norveç ➤ Rosenborg BK, 2021'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 19 Ara 2006, Trondheim, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
Şu çocuğu alıp gelecek bir tane adam yok mu.? Biraz izleme şansım oldu da müthiş oyuncu,dünya peşinde.
Dogru takima oynama sarti ile kiralarsan cokta dogru hamledirjelert'in kiralık gitmesi gereksiz olduğu kadar mantıksız
10 milyon bonservis ödenmiş 20 yaşında cl oynamış bi herif bu
takımda forma için savaşmak suretiyle kişilik kazanması gerekiyor