Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.311
- 24.385
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu reis ne koşması.Yapmayın Allah aşkına etmeyin.Mertens bu kadar geçiş yememizde en büyük etkenlerden.Adam ayağını uzatamıyor.Ara ara baskısı presi oluyor ama anlık baskılar bunlar.Bu adam forvet oyuncusu.Biz iki orta sahayla oynuyoruz.Sahayada doğru yerleşemeyince böyle kötü oyunlar çıkıyor.Abi duygusal bakmayalım olaylara.Normal disiplinsiz takimda oynuyor
Kiev macinda Berkan Toreiraya havadan pas atti ceza sahasina
1- Berkan o pasi atacak kabliliyette degil
2-Toreiraya hava topu atmak akil isi degil
3-Iki orta saha oyuncusu ayni anda ileri cikmaz
Kapilan topta mertens 60 metre depar koyup adami kovaladi
Simdi bu oyuncunun yasi belli bu adami bu kadar geriye kosturursan ilerde bir ozelligi kalmaz ve her mac oynuyor
Yazik gunah adama
Mağlubiyet bağıra bağıra geliyor.
Ajax D
Antep D
ADS
Rize D
Şu 4 maçtan en az birinde mağlubiyet gelmemesi imkansız şu oyunla.
Bu akşam Göztepe puan alırsa, 2. şıkkı tercih ederim.Ajax 0 pts
Antep 3 pts
VS
Ajax 3 pts
Antep 0 pts
Hangisini tercih edersin hocam
lezzet pesinde biri gibi nobet
Adamın ayağında bişey yok yönetim izin verdi muhtemelen git sorunlarını çöz gel diye gene herif gelmiyor muhtemelenbenim çapraz bağlarım koptu
ameilyat oldum - fizik tedavi için yarım sene bekledim...
sonucnda ameilyat olacan bacak o sürede kibrit kadar kaldı diğerinin yanında . sonra başladım - aynı sakatlığı yaşayan sporcularda gördüm. kan ter içinde afedersiniz anıra anıra güçlendirme yapıyorlardı.
bu gezmeler etmeler biraz şüphe uyandırıcı yalan değil.
Bize alternatif defansif orta saha gerekiyor.Son 4-5 senedir bu forumda bir ortasaha hastaligi var inanilmaz bir sekilde de yayiliyor. Herkes cilgin gibi 8 numara istiyor, 20M verip aliyorsun bir tane daha 8 numara isteniyor, onu da alsan bir 8 numara daha isteyecekler. 8 numara fanteziniz mi var nedir anlayamadim.
Takimda Yunus-Baris ve Sallai haricinde kanat oynayabilecek adam yok, sag bek eksikliginden Sallaiyi orda kullanmisiz hala ne 8 numarasi yapmayin etmeyin.
Ajaxı yensen nolur ki son 16da eşleştiğin rakibe elenicen,onu geçsen 8de elenicenMağlubiyet bağıra bağıra geliyor.
Ajax D
Antep D
ADS
Rize D
Şu 4 maçtan en az birinde mağlubiyet gelmemesi imkansız şu oyunla.
Bu öneriyi Keramettin admire iletir misin??Ahmet Walker-Peters