Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal disiplinsiz takimda oynuyor
Kiev macinda Berkan Toreiraya havadan pas atti ceza sahasina
1- Berkan o pasi atacak kabliliyette degil
2-Toreiraya hava topu atmak akil isi degil
3-Iki orta saha oyuncusu ayni anda ileri cikmaz

Kapilan topta mertens 60 metre depar koyup adami kovaladi

Simdi bu oyuncunun yasi belli bu adami bu kadar geriye kosturursan ilerde bir ozelligi kalmaz ve her mac oynuyor

Yazik gunah adama
Yahu reis ne koşması.Yapmayın Allah aşkına etmeyin.Mertens bu kadar geçiş yememizde en büyük etkenlerden.Adam ayağını uzatamıyor.Ara ara baskısı presi oluyor ama anlık baskılar bunlar.Bu adam forvet oyuncusu.Biz iki orta sahayla oynuyoruz.Sahayada doğru yerleşemeyince böyle kötü oyunlar çıkıyor.Abi duygusal bakmayalım olaylara.
İnanılır gibi değil arkadaş mertensi yerine adam lazım demek bu kadar zor mu.
Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.Israrla gerçekleri görmüyoruz.

Hakem işi de hiç hoşuma gitmiyor.

Hakemler, 'Gs lehine maç skoruna tesir edecek kararı veren hakem' olmamak için her pozisyonumuzu Var'a bırakıyor.

İkili mücadele ve gri pozisyonlar ise aleyhimize ise oynatıyorlar. Örneğin Hatay maçında adam Berkan'ı itiyor bariz zıplarken, hakemin gözü önünde, devam ettiriyor. Atak kontraya dönecekken Kaan atağı kesip sarı görüyor.

Dün Halil Umut tacı kullandırıyor, arka arkaya hem Muslera hem Jelert'e faul yapılıyor. Adam tacı tekrar oynatıyor falan...

Tamam oyunumuz en büyük sorun. Ancak bu hakem işi de çok baş ağrıtıcı.

Rakipte ise durum tam tersi...

benim çapraz bağlarım koptu

ameilyat oldum - fizik tedavi için yarım sene bekledim...

sonucnda ameilyat olacan bacak o sürede kibrit kadar kaldı diğerinin yanında . sonra başladım - aynı sakatlığı yaşayan sporcularda gördüm. kan ter içinde afedersiniz anıra anıra güçlendirme yapıyorlardı.

bu gezmeler etmeler biraz şüphe uyandırıcı yalan değil.
Adamın ayağında bişey yok yönetim izin verdi muhtemelen git sorunlarını çöz gel diye gene herif gelmiyor muhtemelen

Son 4-5 senedir bu forumda bir ortasaha hastaligi var inanilmaz bir sekilde de yayiliyor. Herkes cilgin gibi 8 numara istiyor, 20M verip aliyorsun bir tane daha 8 numara isteniyor, onu da alsan bir 8 numara daha isteyecekler. 8 numara fanteziniz mi var nedir anlayamadim.

Takimda Yunus-Baris ve Sallai haricinde kanat oynayabilecek adam yok, sag bek eksikliginden Sallaiyi orda kullanmisiz hala ne 8 numarasi yapmayin etmeyin.
Bize alternatif defansif orta saha gerekiyor.
Bencede kanat daha elzem.Ayrıca mertensin yerine adam.
Aklın yolu bir.

Sağ bek

Kanat

Ofansif orta saha ( herkes 9,5 falan yazıyorda bence forvet özellikli değil orta saha özellikli ofansif orta saha olmalı.Çift forveti kaldıracak yapıda ne kanatlar var nede orta saha.)

Alternatif defansif orta saha.

Nelson gidersede bir stoper.

Mağlubiyet bağıra bağıra geliyor.

Ajax D
Antep D
ADS
Rize D

Şu 4 maçtan en az birinde mağlubiyet gelmemesi imkansız şu oyunla.
Ajaxı yensen nolur ki son 16da eşleştiğin rakibe elenicen,onu geçsen 8de elenicen

Bu oyunla başarıyı geçtim ilerleme imkanın dahi yok,her maçı saldırarak oynayamazsın,tutucu oyunu bilmen lazım

Dün real maçına baktım valladolid gerideyken bile top çevirebiliyo sen öndeyken kendi sahanda 50bin kişi arkanda 3 saniye topu tutamıyosun ki rakiplerin seviyesi de belli

Ligde kadro kalitesi ve taraftar desteğiyle götürürüz 3 senedir olduğu gibi

Ama sana bir şey diyim maçlar seyircisiz olsun var ya o saniye şmp havlu atarız herkes dua etsin de pandemi mandemi olmasın

Dün 3 dk tribünler sessizken takımın hali içler acısıydı,3.dkdan sonra o desteğe rağmen oyun çok farketmedi bi de destek olmadığını düşün duman oluruz

Hataları gidermeye çalışan bir teknik heyet yok bizde,dün çıkmış maç sonu çok gol yediğimiz konuşuluyodu diyo lan niye konuşuluyodu acaba bi düşün bakim,ama yok düşünmez

Sezona ben bilirim diyip kaan nelson apo köhn savunma hattıyla başlamaya çalışıp uyarılara kulak asmayan 5 yiyince heeeeeee anladımmmmmm kadroyu değişek diyen birisi var başımızda

Çıldıracam ya aurieri aldırdı herif 28 dk oynadı 6 ayda onu yolladı gidip 10 milyona jelerti aldırdı onu da 15 dk oynattı,4 ay geçti şimdi de başka sağbek istiyor

Bak bu var ya bu neyse devam edersem cinnet geçiricem bizi aptal yerine koymasın kimse dalga da geçmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt