Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan denen oluşum ne işl yapar.
Neden bir açıklama yapmaz.Çünkü bağımsız değiller.İşin sonunda para muslukları kesilecek.

Abi bu yöneticiler para koymuyorsa gelmesin arkadaş.Hadi becerikli olsan iş bitirici olsan para koymasanda anlarım.Üç kuruş para verip reklamın kralını yapıyorlar.Bu kavukçu şimdiye kadar neredeydı arkadaş.Ne katkısı oldu bu adamların şu klübe.
Göstere gösrere hainlik yapıyorlar.Kimsenin sesi çıkmıyor.
Maç sonları metin denen beceriksiz yönetici çıkıyor o kadar etkisiz o kadar boş konuşmalar yapıyır ki tınlayan yok.Ne zaman nerede nasıl tepki vereceğini bilmiyor.kendi isteğiyle değilde taraftar baskısıyla tepki verdiği o kadar çok bell ki.İşte sırf bunlar yüzünden namussuz şerefsizler alenen kollanmasına rağmen ağzı yanan konuşuyor algısı oluşuyor ve hiçbir halt değişmiyor.
Hepsini geçtim ulan o kadar söylenti var.O kadar büyük beceriksizlik var.Çık basın toplantısına ne var ne yok anlat.Taraftarı bilgilendir.Bu kadar kepazelik olmaz.

Bu arada başkan bunların istifasını istesin falan deniyorda başkan bunlardan farksız değil ki.Başkan başkan olsa bunları daha ilk yönetime almaz.Hepsi aynı halt.Sözde Galatasaraylı.

Belli ki bizimkiler söyledi. Burda da bu kadar kişi bunu sıkmış olamaz. Getircez deyip getiremediler çok aşikar bu söylemeleri ayrı yapmamaları ayrı problem
Yav abi rashford falan gelmez yav millet götten sıkıyor yönetimde o toplara girmez biri bi taş atıyor kırk tane akıllı çıkaramıyor hesabı

Yav abi rashford falan gelmez yav millet götten sıkıyor yönetimde o toplara girmez biri bi taş atıyor kırk tane akıllı çıkaramıyor hesabı
Rashford tabiki gelmez onu konuşmuyorum. Şıkrinyarla ilgili söyledim. Twiti de bekleyen vardır illaki boşa beklemesin diye gönderdim. Düşmez buralara bu yaşta.

Buradaki birçok kişiye göre Rashford çöp. Kuzey yada doğu avrupalı dümdüz biri gelse sevinçle karşılanır.
Allah akıl fikir versin geçen transfer dönemi jao mario bize yazılmıştı herkes bokladıydı iyi olduğundan değil adam kötü leş zaten ayrı da sonra Beşiktaş alınca vay efendim biz niye almadık dendi

Oynadığı maçı izlemiş olan var mı?

Dün akşam adı geçenlerden biri bu dediler.

Screenshot_20250127_111501_Sofascore.webp

genel olarak bu karamsarlık inanılmaz cidden :asd:

taraftarlık bu değil yaw koca sene sürekli öyle olacak böyle olacak bizi geçecekler falan böyle hayat mı geçer

adamlar bizim kötü halimizin bile yarısı kadar top oynamıyor, sene başından beri top oynadıkları 2 maç yoktur öyle sokacaz böyle basacaz diye dolanıyolar

biraz hocanıza takımınıza güvenin pozitif olun

olmazsa da olmaz napalım yani

Barcelona Ansu Fati'yi bir takima gonderebilirse tekrar Rashford'i almak icin gorusme yapmak istermis ama Fati ayrilmak istemiyormus, o yuzden onlar icin Rashford transferi suan kapali.

taraftarlık bu değil yaw koca sene sürekli öyle olacak böyle olacak bizi geçecekler falan böyle hayat mı geçer

adamlar bizim kötü halimizin bile yarısı kadar top oynamıyor, sene başından beri top oynadıkları 2 maç yoktur öyle sokacaz böyle basacaz diye dolanıyolar

Galatasarayda rahatı bulan kendini salar. Gerilimi kaybettiğimiz an her şey biter.

Yav adamın mekanına simit yemeye gelmişler adam paylaşmış vay efendim bu Fenerli yahu bende esnafım Fenerli iş yaptırmaya gelince yapmayalım mı yönetim beceriksiz falan ama çok kafaya takılıyor bazı şeyler öldük bitti kötüde değiliz kötü denen halimiz de bile her maç 2 golümüz yeniyor o goller verilse kimse oynanan futbolu sorgulamaz adamların amacı bu amaçlarınada ulaşıyorlar suni kaos ortamı yaratılıyor

Bu Buchi Laba ya gereğinden fazla ilgi gösteriliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt