- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
hüsnü lookingatthemoonBurhanin yayina baktim onlarca kisi bir umut birseyler soruyor...Abi bu kadar sptalin oldugu bir ulkede ben bu adamlara kizamam gtu de kalkar kendini bir halt da sansr normal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hüsnü lookingatthemoonBurhanin yayina baktim onlarca kisi bir umut birseyler soruyor...Abi bu kadar sptalin oldugu bir ulkede ben bu adamlara kizamam gtu de kalkar kendini bir halt da sansr normal
Forumdakilere saplamış
Enfes bir yorum. Çerçeveletip duvara asılmalı. Okan Hoca'nın 4 yıllık GS kariyerindeki en büyük hatasıydı bu 4 oyuncuyu Avrupa listesine yazma takıntısı. Üstelik Berkan ve Kaan ile çıktığı Prag ve AZ maçlarında rezil olduğumuzu göre göre..Sene başında Kutucu, Yusuf Demir, Kaan ve Berkan'ı Avrupa listesine yazacağım diye 4 yabancı hakkını boş bırakanlar şimdi devre arasında panikle adam arıyorlar.
Ligde kaybettiğimiz puanların çoğu Kocaeli, Beşiktaş, Trabzon ve Gaziantep maçları nitelikli rotasyon eksikliğinden.
Doğru düzgün planlama yapılmış olsa şu an ligde 7 ila 10 puan önde olmamız işten bile değildi.

Keita veya agoume gelmeliLang ve Almada +2'e uymadigi icin mecbur orta sahaya 23 yas altinda biri gelmeli.
Keita, Magassa, Mukau, Agoume olabilir.
Caleb Yirenkyi 20 yasinda onu cekelim orta sahayaLang ve Almada +2'e uymadigi icin mecbur orta sahaya 23 yas altinda biri gelmeli.
Chelsea Group catisinin altindaAlmada bu arada stil olarak biraz enciso'ya benziyor, enciso bir ara forumun gözbebeğiydi nerelerde o herif ya.
Almada skor konusunda kısır gibi sadece mlsde skor iyi yapmış, inş alex gibi burada çoşabilirBeni heyecanlandıran tek isim almada
Benim izlediğim maçlarda 5-10 dakika oynadığı için Mukau için bir fikrim yok nasıl bir oyuncu bilmiyorum da Agoume'nin tekniği falan iyiydi sanırım bunlar arasında sadece defansif anlamda değil ofansif olarak da katkı verecek tek isim Agoume gibi duruyor o yüzden o gelsin.Lang ve Almada +2'e uymadigi icin mecbur orta sahaya 23 yas altinda biri gelmeli.
SamardzicU23 kontenjanından genç ama tecrübeli bir oyuncu varmış. Noa Lang tarafından diyor BCT