Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyedika olmaması için Almada gelmesi gerekiyorsa artık Almada'cıyım yapacak bir şey yok.Almada yerini bir şekilde dizilişi bile değiştirip çözersin ama Onyedika gelirse Lemina sağlıklı olmadığı sürece sıçarız direkt

U23 kontenjanından genç ama tecrübeli bir oyuncu varmış. Noa Lang tarafından diyor BCT

Sene başında Kutucu, Yusuf Demir, Kaan ve Berkan'ı Avrupa listesine yazacağım diye 4 yabancı hakkını boş bırakanlar şimdi devre arasında panikle adam arıyorlar.

Ligde kaybettiğimiz puanların çoğu Kocaeli, Beşiktaş, Trabzon ve Gaziantep maçları nitelikli rotasyon eksikliğinden.

Doğru düzgün planlama yapılmış olsa şu an ligde 7 ila 10 puan önde olmamız işten bile değildi.
Enfes bir yorum. Çerçeveletip duvara asılmalı. Okan Hoca'nın 4 yıllık GS kariyerindeki en büyük hatasıydı bu 4 oyuncuyu Avrupa listesine yazma takıntısı. Üstelik Berkan ve Kaan ile çıktığı Prag ve AZ maçlarında rezil olduğumuzu göre göre..

Adamı 3 dk izleyince ne kadar düşük zekalı olduğu anlaşılıyor ya :asd:

zamanında futbolu bildiğini sandığım müptezel emre özcan 17k yı çok övmüştü transferde adı geçince
bende iyi topçu sanıyordum
ona güvenerek
17k sayesinde emre özcanın futbolu bilmeğini fark ettim

Almada bu arada stil olarak biraz enciso'ya benziyor, enciso bir ara forumun gözbebeğiydi nerelerde o herif ya.

Lang ve Almada +2'e uymadigi icin mecbur orta sahaya 23 yas altinda biri gelmeli.

Keita, Magassa, Mukau, Agoume olabilir.
Benim izlediğim maçlarda 5-10 dakika oynadığı için Mukau için bir fikrim yok nasıl bir oyuncu bilmiyorum da Agoume'nin tekniği falan iyiydi sanırım bunlar arasında sadece defansif anlamda değil ofansif olarak da katkı verecek tek isim Agoume gibi duruyor o yüzden o gelsin.

Hakan Çalhanoğlu, Deniz Gül, Ümit Akdağ ve Arda Okan'ın mutlaka ekibimize dahil edilmesi gerekiyor. Hepsi devre arası olmasa bile önümüzdeki sezona bu dördüyle girilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt