Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdakilere saplamış

Üşenmedim baktım birinin ayağı kırılmış birinin bileği dönmüş birinin darbeye bağlı zart zurt olmuş, darbeye bağlı sakatlığa hoca napsın? yarısı darbeye bağlı sakatlık, biri cezalı zaten, biri bilinmeyen sakatlık, iki tane de uyluk.

Opsiyon zorunlu olmadığında fiyatın olduğundan yüksek olması normal bir durum, oyuncu sende parlarsa alacaksın zaten iş yapmazsa almayacaksın.
Söyle bakalım;
Geldi ve başarılı olmadı 5 miyon zarardayız, Napoli 5 milyon karda
Geldi ve başarılı oldu kiralama ücreti ve 25 milyon konusuluyor, ne kadar başarılı da olsa o paraya zaten daha genç alternatifler yaza bulunur. Alırsak napoli oynatmadıgı adamı karla satacak, almazsak parlamış oyuncusunu ya başkasına satacak ya da kendi kullanacak. Sampiyon yapmadıgı sürece basarısının da bir anlamı yok.
Ayrıca parladı ve biz almak istedik de adam kalacak mı? Kalmazsa bir gedson fernandes vakası daha olacak.
Bu durumlarda Napoli hep karlı, biz en iyi ihtimalle zararsız cıkabiliriz.
Buna da başarılı transfer denmez.
Durumu net ortada kabul etmek lazım. Transfer yapamıyorlar ve su an oratada herkese onerilen oyunculara gidip sanslarını deniyorlar. Karsılarında bizimkileri gören de sıfır toleransla ne isterse dayatıyor.

Üşenmedim baktım birinin ayağı kırılmış birinin bileği dönmüş birinin darbeye bağlı zart zurt olmuş, yarısı darbeye bağlı sakatlık, biri cezalı zaten, biri bilinmeyen sakatlık, iki tane de uyluk.
Hocam hemen bozmayalım şurda foruma saplama keyfi yapıyorum

elinde masum kanı var hain adam @Gökhan Aytepe

1768984268270.webp

o.saha isi ulayi ye gidiyo heralde

kaleci de de dünyayı gezip u.can ı alanlar

noktayı tzon da koyarlar

kutucu mutucu yu da dahil edip hadiseye

@İskender Nikolov

Mandela Keita is a Belgian midfielder currently playing for Parma and is known for his physical presence and versatility, with a growing role in Serie A after his move from the Belgian league. He is a dynamic player with a strong work ethic, although his statistics (goals/assists) are still modest, suggesting a strong defensive and controlling role.

1768984284063.webp

Ngalayel Mukau's analysis (2025/2026) shows a versatile midfielder with good passing (approx. 84% accuracy), effective in dribbling (132 successful), but with a higher ball loss percentage per game (18.08%).

1768984289209.webp

Soungoutou Magassa is known for his technical skill, comfort under pressure, and ability to advance the ball, with strengths in passing and dribbling; He is a versatile talent who can play at center back or deep midfielder, and recently became a key player at West Ham United following a move from AS Monaco in 2025. His analysis highlights his progressive passing, physical strength, assertiveness and growing impact, despite sometimes holding the ball for too long in his own zone.

1768984303382.webp

Lucien Agoumé is a versatile, complete midfielder (mainly defensive), known for his strong ball possession, defensive acumen (interceptions, ball recoveries) and ability to start the attack with progressive passing, although his shooting power and tackling strength are sometimes below par, and he is a player with growth potential in creativity and finishing. Combining creativity with defensive discipline, he is a key part of Sevilla, due to his potential as a 'shield' for the defense and quick transition from midfield.

1768984313255.webp

oulaiyi almak için 2 tane apar topar u23e girmeyecek adam alacaklar

Orumcek aglarindan pie-chartlara uzanan hikaye gibi nobet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt