- 1 Ağustos 2009
- 47.025
- 49.323
- 4.878
Berbat sen?nasilsin canim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berbat sen?nasilsin canim
harika , neyin varBerbat sen?
Bende aynısını düşünüyorum, gerçekten bizim maçta çok iyi oynadı ama sonrası meh dediğim gibi. 10-15 aralığında biterse iş kızmam, hatta iyi iş diyebilirim, hatta Yusuf ve Ahmed'i verelim yanındaOnu diyorum bende.
Herif neyi kanitlamiski wonderkid olsun. Avrupa fiskturu yok, bir sey yok. 5.5 dan 30 a ne yaptida sicrayacak.
Essien mi oldu adam 5 ayda?
evet kabul ediyorum 11 adet Osimhen ve Sane alacak paramız ve gücümüz yok ama görüyoruz ki yanlarına 5 tane 30luk adam koyabilecek gücümüz var, 100'e 10 adam alacağımıza 5 adam alalım ama iyi alalım, ya tutarsa diyerek yürümüyor. Bu saaten sonra geriye de dönmemen lazım yoksa Beşiktaş gibi oluruz.Oulaiye 30 vermeye hazırmışız. Çok gerildimharika , neyin var
Eyvah onyedikadır
17k icin bir iṣ var diyorsa cok fena kufur ederim kendisineOnyedika’dır bu
Oulaiye 30 vermeye hazırmışız. Çok gerildim
Fabian Ruiz doğruysa 35 istedilerse versinler alsınlar FR'yi U23 bulunur 4 tane afrikalı 15-20'ye. Yoksa bu gidişle TS'ye Osimhen parasını bırakacağız.Oulaiyi Avrupaya max 15-20e satarlar bize 40 çekiyorlar
Bunu yenimi cozdun knk plan basindan beri yoktu zaten :dBeyler kısaca kim kabul ederse onu alacaz, plan yok
%0Sara satılacak bu transfer döneminde..
17k35 e oulayi mi 15 e onyedika mi hangisini tercih edersin böyle bir durumda
Ruizin 2 yaş gencini bile indirimle filan daha ucuza alırsın. Neymiş bu oulai yavFabian Ruiz doğruysa 35 istedilerse versinler alsınlar FR'yi U23 bulunur 4 tane afrikalı 15-20'ye. Yoksa bu gidişle TS'ye Osimhen parasını bırakacağız.
Ruiz PSG ile yeni sozlesme yapacakmisFabian Ruiz doğruysa 35 istedilerse versinler alsınlar FR'yi U23 bulunur 4 tane afrikalı 15-20'ye. Yoksa bu gidişle TS'ye Osimhen parasını bırakacağız.
Transfer'de öne çıkıp reklamını yapmak isteyenlerden dolayı oluyor. Gardi'ye bıraksak iş çözülecek ama niyeyse bir hainlik çıkıyor illa. Ayrıca Gardi'nin aldığı komisyonda çok değil yani Oulai'ye 40 vereceğine 30'a elit çeksin 3m Gardi alsınRuizin 2 yaş gencini bile indirimle filan daha ucuza alırsın. Neymiş bu oulai yav