Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necati Ateş:“Bence 10 numara ihtiyacı yok Galatasaray'ın. Yunus bu işi zaten harika yapıyor. Muhteşem yaparken niye Yunus'un önüne bir oyuncu koymayı düşünüyor? Onun önüne oyuncu koymak istiyorsan minimum 20-30 milyon ödeyeceksin."

Onu diyorum bende.

Herif neyi kanitlamiski wonderkid olsun. Avrupa fiskturu yok, bir sey yok. 5.5 dan 30 a ne yaptida sicrayacak.

Essien mi oldu adam 5 ayda?
Bende aynısını düşünüyorum, gerçekten bizim maçta çok iyi oynadı ama sonrası meh dediğim gibi. 10-15 aralığında biterse iş kızmam, hatta iyi iş diyebilirim, hatta Yusuf ve Ahmed'i verelim yanında :asd:
Bize net iki adet olmuş elit olmasa bile o seviyeye yakın 8 ve 10 numara pozisyonları lazım. Zaten esas korkum sezon sonu, Tor-Lemina muhtemelen gidecek, Sara muhtemelen gidecek Apo? soru işareti, Jakobs zaten gitsin, Barış muhtemelen gider. Elde elle tutulur görünürde Osimhen "?", Sane, Yunus, Uğurcan ,İlkay, Eren ve Singo kalacak gibi Shancez'de "?". Yeninden bir kadro yapılanmasına gireceğiz, umarım TS'ye ve Anadolu kulüplerine piyango vurmaz :asd: evet kabul ediyorum 11 adet Osimhen ve Sane alacak paramız ve gücümüz yok ama görüyoruz ki yanlarına 5 tane 30luk adam koyabilecek gücümüz var, 100'e 10 adam alacağımıza 5 adam alalım ama iyi alalım, ya tutarsa diyerek yürümüyor. Bu saaten sonra geriye de dönmemen lazım yoksa Beşiktaş gibi oluruz.

ulan oulai'ye 30 ne alaka ya o paraya birkaç lig haricinde her ligin merkezdeki en sağlam wonderkidini çekersin zaten kafayı mı yediniz arkadaş siz.Noah sadiki falan bile full 2 sezon oynayıp 17ye gitti 10 bile etmez oulai kafayı sıyırmayın abi haraç mı ödüyoruz biz trabzona.

Lang baya sıkıntılı bir tip, prime’da proğramını izledim Club Brugge günleri ve PSV’ye transferi dönemi. Hollanda’da seveni pek yok zaten, belki bu yüzden sempati duyuyorum. Riskli olur baya ama tutarsa baya baya kudurtucu

Ruizin 2 yaş gencini bile indirimle filan daha ucuza alırsın. Neymiş bu oulai yav
Transfer'de öne çıkıp reklamını yapmak isteyenlerden dolayı oluyor. Gardi'ye bıraksak iş çözülecek ama niyeyse bir hainlik çıkıyor illa. Ayrıca Gardi'nin aldığı komisyonda çok değil yani Oulai'ye 40 vereceğine 30'a elit çeksin 3m Gardi alsın :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt