Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.086
- 12.304
- 1.823
Bu bütçelerin kurban kurbanov hocamıza verildiği senaryoda, Galatasaray binyılının başlayacağı gerçeği aklıma geldikçe kahroluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyedika da uzun onu da istemiyorsunu. Yaya toure alalımşaka maka utanmadan şunu kuracaklar yakında
......................torreira(1,66)....oulai(1,73)..........
..........yunus(1,73).......almada(1,71)........lang(1,70)..........
......................................OSIMHEN.................................
Pamuk prens ve 7 cüceler
yav psg falan alacak zaten bosa konusuyozOulai şu an tsde değil de rennes de strasbourg da olsa frattesiye gueyeye verilmesi planlanan 35i bu çocuğa verin diyecektiniz
Allah pilotu korusun.
Iste orda da benim dediğim devreye giriyor bunlar birilerinin hatrina tsye para yatiriyorlar.Magassaya 25 versen yarın iner İstanbuladaha iyisini bulamayacaklarını biliyorum cünkü
magassa falan dediklerı adama da razıyım ama alamıyorlar
Seriyle ne alaka yavOulai nin ne özelliği var? Bilmediğimden soruyorum. Şimdi nir iki video izledim. Seri gibi birşey bu da... Ben olmuş seri yi de beğenmiyordum bu bir de olmamış hali...

Evet absürt bir durum yokki ligue 1de kendini kanitlasa orada as oyuncu olsa verilsin denirdiOulai şu an tsde değil de rennes de strasbourg da olsa frattesiye gueyeye verilmesi planlanan 35i bu çocuğa verin diyecektiniz
Yanında birde osimhen verelim az olmuş bu istek
Kahpesin falan ama yine de yiğenimsinDüzgün konuş
sana mı bıracaklar o zaman o adamıEvet absürt bir durum yokki ligue 1de kendini kanitlasa orada as oyuncu olsa verilsin denirdi
Her atak sanchese gelir artik havadanOulai kazığı geliyor. Ulan Dursun