- 18 Mayıs 2011
- 22.595
- 12.252
- 1.873
Ama ben bu mesajı senin mesajının aynısı olarak görüntüledim az önce @Alper AltunBiz de sexy bir kulübüz kardeşim... biliyorum yav can sıkıntısından geyik yapıyorum zaten...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama ben bu mesajı senin mesajının aynısı olarak görüntüledim az önce @Alper AltunBiz de sexy bir kulübüz kardeşim... biliyorum yav can sıkıntısından geyik yapıyorum zaten...
Trabzon'a Ugurcan icin 30 milyon peskes cekilmisken, ustune birde 10 milyon'dan bir kurus fazla etmeyecek bir cope 30 daha verirsek, sebep olanlar icin dava acilmali. Oulai cucesini sikecilere kitlesinler. Takimi 1.6 boyunda adamlarla doldurursan hicbir ciddi arenada basarili olamazsin.
Keske en iyi genc oyuncular bize gelse kim istemez takiminda kaliteli topcu gormeyiBiz de sexy bir kulübüz kardeşim... biliyorum yav can sıkıntısından geyik yapıyorum zaten...
Eee o zaman yabancı yetenekler bize gelmeyince de laf etmemek lazım...Keske en iyi genc oyuncular bize gelse kim istemez takiminda kaliteli topcu gormeyi
Ama boyle yetenekli, ozellikle Turk oyuncularin hedefi Avrupa'nin en ust duzeyinde yer alabilmek olmali, yoksa bu yasta Avrupa'dan veda edip Turkiye'ye gelecek bir Arda Guler, Kenan ya da Can gibi birileri olursa o cocuk geri zekalidir ve bir gramcik beyni yoktur benim gozumde.
O seneye artık. Defansif orta saha ve golcu 10 no bulsunlar yeterlisıtopere ihtiyacımız var. ama bu yönde bir çalışma yok sanki
Onlarin bir tik, hatta belkide iki tik altindaki seviyede olanlara gitmek lazim, yoksa ismi Arda Guler/Kenan Yildiz olani ya da iste ne bilem elin yabanci isimli cocugu zaten getiremezsin, menajerleri coktan Italya, Ispanya yada Ingiliz takimlariyla iletisime gecmis oluyor. Onlarin pesinden gidersen zaten kapiyi hem 30-40 milyon eurodan aciyorlar, hemde dedigin gibi onlari ikna edemezsin sirf parayla. Bu tur genc oyuncularin onumuzdeki 5 yilin programi coktan ailesi ile birlikte konusup tartisilmistir. Boyle cocuklarin aklinda Turkiye'de Galatasaray'dan teklif gelse de gideyim olmaz kisaca.Eee o zaman yabancı yetenekler bize gelmeyince de laf etmemek lazım...![]()
PSG birakmiyor biraksa Atletico istiyor heis. Kolay degil transfer isiKANG LEE
Bizim acilen güney Amerika da ve Afrika da bir yapılanmaya gitmemiz lazım. Atıyorum ya da gala grup falan isminde bir kurumsal şirket kurup, dünya çapında oyuncu alım satım menajerlik işleri yapmamız lazım. Bak 5-10 milyon euro ya bu oluşumu kusursuz bir şekilde kurarsın..sonrasında kendi muhasebelerini yürütecek şekilde büyük hissedar olarak kalır faaliyetlerinden yararlanırsın...30 ay 5-6 tane genç oyuncu alırsın. Ulan bu scout ne işe yarıyor. 2 si tutsa yine kar yaparsın.
bruno fernandes veya paquetaMertens in 1,5 sezon yaptığını yapabilecek kim var piyasada?
Ama adam bulamadıklarının garantisi varmı?Biz çok yukleniyoruz da.Surekli ret yemediklerini biliyormuyuz Cafer?Gs scout ekibinin 1 gram şerefi varsa istifa ederler bu arada topluca.
Ya adam bulamıyorsunuz yetersizsiniz, ya da siz çok iyi adamlar öneriyonuz ama şeyine takan yok. 1 değil 2 değil