Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260123_133633_Brave.webp
    Screenshot_20260123_133633_Brave.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 9
Trabzon'a Ugurcan icin 30 milyon peskes cekilmisken, ustune birde 10 milyon'dan bir kurus fazla etmeyecek bir cope 30 daha verirsek, sebep olanlar icin dava acilmali. Oulai cucesini sikecilere kitlesinler. Takimi 1.6 boyunda adamlarla doldurursan hicbir ciddi arenada basarili olamazsin.

Çöp mü :D

Biz de sexy bir kulübüz kardeşim... biliyorum yav can sıkıntısından geyik yapıyorum zaten...
Keske en iyi genc oyuncular bize gelse kim istemez takiminda kaliteli topcu gormeyi :)

Ama boyle yetenekli, ozellikle Turk oyuncularin hedefi Avrupa'nin en ust duzeyinde yer alabilmek olmali, yoksa bu yasta Avrupa'dan veda edip Turkiye'ye gelecek bir Arda Guler, Kenan ya da Can gibi birileri olursa o cocuk geri zekalidir ve bir gramcik beyni yoktur benim gozumde.

sıtopere ihtiyacımız var. ama bu yönde bir çalışma yok sanki

Keske en iyi genc oyuncular bize gelse kim istemez takiminda kaliteli topcu gormeyi :)

Ama boyle yetenekli, ozellikle Turk oyuncularin hedefi Avrupa'nin en ust duzeyinde yer alabilmek olmali, yoksa bu yasta Avrupa'dan veda edip Turkiye'ye gelecek bir Arda Guler, Kenan ya da Can gibi birileri olursa o cocuk geri zekalidir ve bir gramcik beyni yoktur benim gozumde.
Eee o zaman yabancı yetenekler bize gelmeyince de laf etmemek lazım... 😀

30 ay 5-6 tane genç oyuncu alırsın. Ulan bu scout ne işe yarıyor. 2 si tutsa yine kar yaparsın.

Bu oulai işini çok uzatırsak bu kahpeler kanteden vazgeçip bu transfere girebilir. Takasta kullanacakları oğuz aydın bizim kutucudan daha cazip gelebilir ts yönetimine. Aynı fiyatlara çıkarsalar işi bozabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Isin scout tarafi cok can sikici. U23 yabanci kontenjanimiz bosken biz neden Oulai'yi almadik, ya da ona benzer adamlari? Bu isin sorgulanmasi gereken bir boyutu.

Lakin biraz sivrilen genc oyuncular cogunlukla buraya gelmiyorlar. Bakiniz Doue, bakiniz Toth. Bunlari bile alamadik. Yonetimin de beceriksizligi asikar, ama zor is.

Ben neden isterim Oulai'yi? Cocuk 19 yasinda. Evet, totalde 30 profesyonel maci yok diyoruz. Ama Fildisi milli takimi alip catir catir oynatti. Kumasi cok iyi.

Fener'in Guendouzi'ye 30 bastigi gibi gidip Fofana'ya, Gueye'ye 35 bonservis, 7-8 maas mi baglayalim?

AFCON sonrasi bu cocugu 5 buyuk ligden alabilir miydik, sanmiyorum. Gelmek de istemezdi.

Burada sorun muhattabimizin yine, yeniden Trabzonspor olmasi. Ister istemez gina geliyor insana. Ben takilmiyorum. Bu cocugu istiyorum.

Eee o zaman yabancı yetenekler bize gelmeyince de laf etmemek lazım... 😀
Onlarin bir tik, hatta belkide iki tik altindaki seviyede olanlara gitmek lazim, yoksa ismi Arda Guler/Kenan Yildiz olani ya da iste ne bilem elin yabanci isimli cocugu zaten getiremezsin, menajerleri coktan Italya, Ispanya yada Ingiliz takimlariyla iletisime gecmis oluyor. Onlarin pesinden gidersen zaten kapiyi hem 30-40 milyon eurodan aciyorlar, hemde dedigin gibi onlari ikna edemezsin sirf parayla. Bu tur genc oyuncularin onumuzdeki 5 yilin programi coktan ailesi ile birlikte konusup tartisilmistir. Boyle cocuklarin aklinda Turkiye'de Galatasaray'dan teklif gelse de gideyim olmaz kisaca.

Sen ama bunlarin bir-iki tik daha dusuk seviyede olanlara talip olursun, onlarin bir kismi senden gelen teklife sicak bakabilir. Biz burada bazen (sanirim teknik heyet icinde gecerli) fazla ucuyoruz sonra elin cocugu niye gelmedi diyoruz. Empati yaparsak bende yerinde olsam Turkiye'ye gitmem. Anca yas 28-29 falan iste 30'lari gorurse o zaman olabilir eger baktim ust seviyeden belirli bir sebeplerden dolayi dusmek uzereysem.

30 ay 5-6 tane genç oyuncu alırsın. Ulan bu scout ne işe yarıyor. 2 si tutsa yine kar yaparsın.
Bizim acilen güney Amerika da ve Afrika da bir yapılanmaya gitmemiz lazım. Atıyorum ya da gala grup falan isminde bir kurumsal şirket kurup, dünya çapında oyuncu alım satım menajerlik işleri yapmamız lazım. Bak 5-10 milyon euro ya bu oluşumu kusursuz bir şekilde kurarsın..sonrasında kendi muhasebelerini yürütecek şekilde büyük hissedar olarak kalır faaliyetlerinden yararlanırsın...

Bir oyun firmasının yaptığı oluşumu bir kulübün yapamaması da ilginç. Emek harcadığında başarısız olma ihtimali yok. Ama bizde emek harcamadan para kazanma sevdası olduğu içşn yapılamıyor...

Milan yetkilileri, Beşiktaş–Kayserispor karşılaşmasını Emirhan Topçu için izledi ve milli stoper hakkında bilgi aldı. İtalyan kulübünün teklifi bekleniyor. [A spor/@OztasEfecan80]

Gs scout ekibinin 1 gram şerefi varsa istifa ederler bu arada topluca.

Ya adam bulamıyorsunuz yetersizsiniz, ya da siz çok iyi adamlar öneriyonuz ama şeyine takan yok. 1 değil 2 değil
Ama adam bulamadıklarının garantisi varmı?Biz çok yukleniyoruz da.Surekli ret yemediklerini biliyormuyuz Cafer?
Aslında scouting programini bizim foruma verseler neler çıkar:)USD 40.000 mis program.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt