Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 defansif isim daha lazım.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoper almazlar Lemina’yı stoper rotasyonu olarak düşünürler artık. Direkt kesici bir 6 hala isteyebilir hoca. Net bir forvette lazım. Eğer 10 alıp Yunus’u kanat rotasyonunda kullanmayacaksak bir tane daha genç kanat olabilir.

Adam bunun üstüne genç oyuncular gelmek istemiyor diyor. Adamın herşeye bahanesi var
aynen öyle ya niyeti olan çoktan yollardı.Alternatifli kadro isteyen , hedefi olan için o kadar harcanan para yanında fesih için 1.5m bile vermek para değil zaten.Bahane için kullanmayacak adam çoktan planını yapıp parasını verip yollamıştı zaten.Aman şimdi bir de u21 stoper almak zorunda kalırız falan diye göndermek istemedikleri çok belli

rekorların takımı galatasaray transfer rekoru geliyor

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun yeni sözleşmesi için planlamalara bir süre önce başladı. [F. Romano]

Kolpa yapmak serbest mi
forbidden-nacho-libre.gif

Alirsak sezon sonuna kadar Tor ile rotasyona girecek. Sezon sonu buyuk ihtimal Tor Guney Amerika'ya gidecektir.
bu olursa yine olumlu ama ihtimal vermiyorum ya hocanın şu tarz şeyleri bir kere doğru yapacağına inanmıyorum ben.Gidip Lemina'yı kesecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt