Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.500
- 91.561
- 5.093
Ulu King
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar farkli kafalarda ugrasamazsin orada .d ayaklarina tas degse GS yapi der ignelermusap sen bilirsin antuda ne diyorlar olai için istiyorlar mı
yunusu kesip lang mı yoksa barışı kesip lang mı ?lang yarın 11 başlamazsa hocayı istifaya çağırmayı düşünüyorum
Yaz birası kafa yapmaz çok içmen gerekir gaz yaparcarlsberg bira değil mi @Feramuz Kayalar
Stoper almazlar Lemina’yı stoper rotasyonu olarak düşünürler artık. Direkt kesici bir 6 hala isteyebilir hoca. Net bir forvette lazım. Eğer 10 alıp Yunus’u kanat rotasyonunda kullanmayacaksak bir tane daha genç kanat olabilir.1 defansif isim daha lazım.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kafa kafaya oynarsınEler miyiz peki ne durumdalar
Kolpa yapmak serbest mi
aynen öyle ya niyeti olan çoktan yollardı.Alternatifli kadro isteyen , hedefi olan için o kadar harcanan para yanında fesih için 1.5m bile vermek para değil zaten.Bahane için kullanmayacak adam çoktan planını yapıp parasını verip yollamıştı zaten.Aman şimdi bir de u21 stoper almak zorunda kalırız falan diye göndermek istemedikleri çok belliAdam bunun üstüne genç oyuncular gelmek istemiyor diyor. Adamın herşeye bahanesi var
AtalantaPlayoff turu için kim denk gelecek acaba
Kolpa yapmak serbest mi
yunusu kesip lang mı yoksa barışı kesip lang mı ?
Maaşı 11 milyonmuş @Ferhat Koç 'un dediğine göre 3.5-4'e gelmeyecekse kalsın.Ben sevmiştim bunu eğer 6 ay içinde ayağı kopmadı, müptezel olmadıysa gelsin.
Tr içi transfer de en pahalı oyuncu Uğurcan ile rekor bizde. İlk üç bizim oyuncular olacak. Osimhen’i de eklersek olaylar olaylar.rekorların takımı galatasaray transfer rekoru geliyor
bu olursa yine olumlu ama ihtimal vermiyorum ya hocanın şu tarz şeyleri bir kere doğru yapacağına inanmıyorum ben.Gidip Lemina'yı kesecektirAlirsak sezon sonuna kadar Tor ile rotasyona girecek. Sezon sonu buyuk ihtimal Tor Guney Amerika'ya gidecektir.
Oyunculuğu iyi bencede 30-40 deniyor reis sorun o. Bu arada nerelere gittin mubarekOluai'nin yaşına göre özgüveni acayip sorumluluktan kaçmayan tipleri severiz.