Transfer Nöbeti #4

Brandt 30 olmuş vay be 1 temmuzda serbest al sana fırsat transferi

Dursun papi gerekeni yapacak pulisic,enciso ikilisinden birini bitirecektir ! lütfen müsterih olalım.

Buendia neden düsünülmez yav

Can‘dan da Brandt‘dan da iyi adam

Daha iyisini de alamayiz zaten o pozisyon icin, Brahim Diaz falan gelmez

Brandt'ın Dortmund ile tüm kulvarlarda (Lig + CL + Kupa) son 5 sezon istatistikleri ;

2025-26 : 11 gol 5 asist
2024-25 : 6 gol 16 asist
2023-24 : 10 gol 14 asist
2022-23 : 10 gol 9 asist
2021-22 : 9 gol 10 asist

5 sezon toplamı : 46 gol 54 asist

Bu 5 sezonda da CL oynamış ve toplam 100 gol katkısı var daha ne olsun, Sezon başıda yaklaşık 40-45 maç oynamış sadece son sezon biraz daha az süre almış ama o kadar olur. Dortmund'da inanılmaz bir durumda olsa zaten bizim lige gelmez şu anda da geleceğinin garantisi yok gerçi. Şu aşamada Can Uzun'dan daha makul tercih Brandt hem maliyet hemde tecrübe dahilinde.

şu italyan gazetelerinin takımlarına olan yardımlarına bayılıyorum

davinsona biri 15 diğeri 18 filan demiş

bizim ali naci, burhan can hatta eski açık tayfası filan yüzde yüz eminim ki hiç bilmeden etmeden sırf piyasa yükseldi muhabbetiyle ilgilendiğimiz her oyuncuya ağızlarını 40-50-60dan açıyorlar

sonra oyuncu nerede oynuyorsa oranın diliyle arama yapıyorum fiyat konusunda ciddi hiçbir kaynakta o rakamlar yok

mesela can uzunun 60 milyon hikayesini bizimkiler yazdı, sonra alman tabloid organlar ve twitter hesapları bunu yaydı

ciddi kaynakların hiçbirinde o ana kadar 60 milyon yoktu

sonradan oldu mu ondan bile emin değilim

Can Uzun ihtimali zorlanacaktır. Eğer bu transfer gerçekleşmezse, bonservissiz Brandt kötü bir transfer olmaz; başka bir mevkiye büyük harcama yapma imkanı da sağlar. Ön anlaşma sağlanmalı, çünkü bonservissiz bir ismin talibi çok olacaktır.

brandt mı daha kötü transfer olur can uzun mu asıl soru orada

Sıçmıkmarkt:
Sanchez sene boyuca yorulmuş oyunculara karşı dünya kupasında performans gösterdi.

Kendisine dünya kupasındayken teklif de gelmedi. Haziran ayına kadar hiç teklif yoktu zaten. Turnuvada da 1 ay büyüdüğü için yeni değeri 8 milyon euro.

O sırada osurukwolde yada skilyar tatil boyunca takımı hiç gol yemedi, oynamadığı maçlarda hata da yapmadılar. Yeni değerleri +5 milyon.

Ohaaaa keramettin abiii

Ugartenin çapraz bağları kopmuş olabilirmis

Brandt gelirse benim beklentim Zaha Kerem Ziyech BAY sezonunda hepsinin sırayla 2'şer ay katkı verdiği gibi Brandt'in 2 - 3 ay filan katkı vermesi. Sane de 2 - 3 ay Yunus da 2 - 3 ay.

Ugartenin çapraz bağları kopmuş olabilirmis
valla çok geçmiş olsun adamın zaten tepetaklak giderken bir de üstüne bu çıktıysa valla çok büyük talihsizlik ama tüm yazı da bize kitlerler mi bunu acaba endişesiyle geçirecektim bir de o var , inş iyleşir de kariyerini daha iyi şekilde sürdürür bizden de uzak olur

Bruno Fernandes transferinde hem oyuncu hem kulüp tarafı, Dünya Kupası sonrasında görüşmek istediklerini Galatasaray’a iletti.

(Ali Naci Küçük)

Pizza Yes GIF

Geri
Üst Alt