Greenwood buraya düşmez umarım direk etki eder tek başına tabelayı değiştirir
Bizim 45 50 verecek gücümüz var ise niye gitmiyoruz banane adamın özel hayatından
Tecavüzcü olmasından ben top oynamasına para veriyorum ahlak masası degilim

Yav başladın herkese laf etmeye. Adam kadıköyün göbeğinde stada sponsor, kimseye sorun değil hükümet için değil devlet için değil sözde atatürkçüler için değil koç için değil. Demekki ortada böyle bir durum yok (gerçeklerden bağımsız)
Benim ve benim gibi olan Galatasaraylılar için sorun. aynı takımın 2 dönem önceki başkanı fetönün sponsoruydu. Anlamıyorum tecavüzcü ve terör seviciyi bu kadar sahiplenmeni. Adam kendisi 2m dolar bağışladı kobaniye yahu açık açık.

Bugüne kadar yangın çıkmadan yönetim linç edilmedem bir transfer dönemi hatırlıyor musunuz. Bizim için sinir bozucu bir gelenek oldu malesef

ben daha çile çekemem abi benim yani isteğim her sene şampiyon olan takımın artık belli bir noktada arayı dehşet açması olur hani yok o geliri var bu geliri var diyorsan yani gidip çatır çutur adam indireceksin benim beklentim cl ilk 8 olacak , yerinde saydığın sürece anlamı yok artık daha aynı şeyleri her transfer dönemi çekemiyorum o yüzden greenwood için here we go geldiği gibi bana seneye kadar müsade hiç maç izleyip daha yoramam kendimi he gider brahim diaz bilmem ne alırız o zaman olur yoksa ben yok abi öyle adam olursa sen alacaksın bu kadar basit

ben size bu sene kasmayacaklar demistim siyasetten buyuk emir var
dursun icin tesis falan yapip kenara cekilme devri yandas firmalara da para akacak

ben daha çile çekemem abi benim yani isteğim her sene şampiyon olan takımın artık belli bir noktada arayı dehşet açması olur hani yok o geliri var bu geliri var diyorsan yani gidip çatır çutur adam indireceksin benim beklentim cl ilk 8 olacak , yerinde saydığın sürece anlamı yok artık daha aynı şeyleri her transfer dönemi çekemiyorum o yüzden greenwood için here we go geldiği gibi bana seneye kadar müsade hiç maç izleyip daha yoramam kendimi he gider brahim diaz bilmem ne alırız o zaman olur yoksa ben yok abi öyle adam olursa sen alacaksın bu kadar basit
abi bizde osimhen var. :asd:

Oh be gelsin 7.lik o neydi öyle her sene her sene şampiyonluk stresi dursun papi yine taraftarı düşünüyor.

55 istiyor Marsilya diye haberler vardı ama şuana kadar Atletico ve Roma'nın ciddi olarak ilgilendiği biliniyor
Fb bu kadar limitte eksideyken Tff'yi geçtim Uefa'da maaş bütçesini düşürmesi gerekirken bu hamleleri neye göre yaptığı aklıma hiç yatmıyor. Her neyse sosyal medyada yangın ve istifa şenlikleri gene başlamış. Bakalım bu sezon etki edecek mi bu tepkiler?

Aziz seçimi kazanırken 4 senelik hegemonyayı daha önce ben bitirdim şimdi yine ben bitireceğim diye geldi. Keko Ismail'i de 99 puanlı sezonda hakkımiz yendi intikam alacağız diye getirdi. Beğenirsiniz beğenmezsiniz söylediklerimi ama Aziz kurdun önde gideni algı yönetmekte, öyle böyle toparladı mentallerini. 2 3 iyi transfer yaparlarsa moda girerler ama bu kez Ali Koç dangozunun yaptığı gibi boş gaz olmayacak gibi. Gelelim bize hiç öyle 4 senedir şampiyonuz en iyi kadro bizde klasiklerine girneyelim. 4 senedir şampiyonuz ve başarıya doymuş maç seçen bir kadron var. Motivasyon anlamında geçen sene bocalayan bana göre teknik olarakta yetersiz bi teknik ekibin var. Sen buraları onaracağına temel atma, proje peşinde koşuyorsun. Burada az çok tanıdınız nefretimdir fb benim kolayınada övmem ama bu sene öyle kolay falan geçmeyecek. Her fırsatta sana oynayan tff siyle mhk siyle sen saha gücünüde rakibe verirsen seni bitirmeye oynarlar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt