Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.760
- 7.292
- 1.743
dursun sampiyonlugu satmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize önce bir yıldız 10 numara çok lazım. Su gibi ihtiyaçStil olarak benim beğendiğim bir topçu değil ama sutu ve ayak içi plasesi var herifin.
ve cezasahasina çok girip cikiyo
Genelde cezasahasi içinde yapmış gollerini bu sezon
Asisti değil pek ama müthiş kalite
Benim mixerliği bayrağı devralıp devam ettirdiğin için seni
En son bu haber var ama almış mı Fb? 50 altına satmayacak deniyor Marsilya.
Benim ve benim gibi olan Galatasaraylılar için sorun. aynı takımın 2 dönem önceki başkanı fetönün sponsoruydu. Anlamıyorum tecavüzcü ve terör seviciyi bu kadar sahiplenmeni. Adam kendisi 2m dolar bağışladı kobaniye yahu açık açık.Yav başladın herkese laf etmeye. Adam kadıköyün göbeğinde stada sponsor, kimseye sorun değil hükümet için değil devlet için değil sözde atatürkçüler için değil koç için değil. Demekki ortada böyle bir durum yok (gerçeklerden bağımsız)
Saka gibibonservissiz sane alan yönetim gömülüyor bjknin 31 yaşında 20 m verip 7m maaşla son sözleşmeli adamı övülüyor)
En son bu haber var ama almış mı Fb? 50 altına satmayacak deniyor Marsilya.
abi bizde osimhen var.ben daha çile çekemem abi benim yani isteğim her sene şampiyon olan takımın artık belli bir noktada arayı dehşet açması olur hani yok o geliri var bu geliri var diyorsan yani gidip çatır çutur adam indireceksin benim beklentim cl ilk 8 olacak , yerinde saydığın sürece anlamı yok artık daha aynı şeyleri her transfer dönemi çekemiyorum o yüzden greenwood için here we go geldiği gibi bana seneye kadar müsade hiç maç izleyip daha yoramam kendimi he gider brahim diaz bilmem ne alırız o zaman olur yoksa ben yok abi öyle adam olursa sen alacaksın bu kadar basit

Teklif yine 50nin altinda olacakmis zatenfb o herifi alamaz.
Fb bu kadar limitte eksideyken Tff'yi geçtim Uefa'da maaş bütçesini düşürmesi gerekirken bu hamleleri neye göre yaptığı aklıma hiç yatmıyor. Her neyse sosyal medyada yangın ve istifa şenlikleri gene başlamış. Bakalım bu sezon etki edecek mi bu tepkiler?55 istiyor Marsilya diye haberler vardı ama şuana kadar Atletico ve Roma'nın ciddi olarak ilgilendiği biliniyor
işte zaten osimhen de varken daha koyacaksın yani üstüne , greenwood mu var alacaksın artık van dijk falan filan alacaksın abi yaniabi bizde osimhen var.![]()