Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.880
- 13.774
- 1.398
iho denen herif istemeden bize iyilik yapıyor kural değişirse şlde kullanamayacağımız bir icardi'ye 5 milyon maaş gömücez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam bize lazım, biz niye almıyoruz diyince yangıncı diyorsunuz
onun fotosu mu? @Arda Kerim kardeş pardon bilmiyordum
Bulsalar da ikna edemiyorlarKim bulacak üstat bunları altyapı 1 scout 2. Hepsini bok götürüyor kulüpte
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altyapı 20 senede 1 tane topçu çıkartsa öpüp başımıza koyuyoruz. Scout desen hak getire (Terim dönemleri kıpırdanıyor) Yöneticiler iknadan aciz. Hazır topçuyu al 20 30 a oynat. Bizim strateji bu. Valla iyi şampiyon olduk 4 sene yalan değil biz kadar rakiplerinde emeği oldu yaniBulsalar da ikna edemiyorlar
bulmak değil sorun devre arası hepsi ile adımız geçti ama ikna edemiyor bizim vasıfsızlar.Kim bulacak üstat bunları altyapı 1 scout 2. Hepsini bok götürüyor kulüpte
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben güveniyorum. Herkes kendi adına konuşsun.Dursunu hesaba katmadan soruyorum bizi 4 sene şampuan yapmış hocaya biz neden birturlu tam güvenemiyoruz?
Transı yazınca Summerville ile trans diye dalga geçiyorsun zannettim. Bu kısaltma pek olmamış sankiSummerville transı yerine tatilköyü tesisi yapar dursun mis gibi![]()
X te böyle bir haber görmüştüm doğruluğunu araştırmadım. Asıl odaklandığım nokta transferdeki sessizlik olduğu için o kısma dikkat etmedim renktaş